- En iyi cevaplar
- 0
Senin dei kardeş fakat seninkine benziyor sanırım senin svni kopyalamış fakat kötü yanı şu ben swyi bıraktım ve sildimhangi server kardas ben kurucuyum![]()
Senin dei kardeş fakat seninkine benziyor sanırım senin svni kopyalamış fakat kötü yanı şu ben swyi bıraktım ve sildimhangi server kardas ben kurucuyum![]()
ismi ne bi konusalm o swle ozelden yazarsan sevinirimSenin dei kardeş fakat seninkine benziyor sanırım senin svni kopyalamış fakat kötü yanı şu ben swyi bıraktım ve sildim![]()
Kinger craft gibi bişeydi oda adını bile almışlarismi ne bi konusalm o swle ozelden yazarsan sevinirim
unutmadısan
ip kardeşim ozelver sevincem[DOUBLEPOST=1408624019,1408621007][/DOUBLEPOST]Kinger craft gibi bişeydi oda adını bile almışlar
haklısın[DOUBLEPOST=1408624063][/DOUBLEPOST]hadi konuyu hortalatalımYine güzel bir yazı ve tekrar tebrik ederim. Bunun nedeni her sunucu açan kişinin para kazanma arzusu. Kaliteli oyuncu yerine para versin de, sunucumda online oyuncu şu kadar olsun da diye düşünüp her türlü oyuncuya kapıları açmaları oldu. Kaliteli bir sunucu için kaliteli oyuncu şart.
Bilmiyomki bilsem zaten söylerdim kardeşip kardeşim ozelver sevincem[DOUBLEPOST=1408624019,1408621007][/DOUBLEPOST]
haklısın[DOUBLEPOST=1408624063][/DOUBLEPOST]hadi konuyu hortalatalım![]()