Red'in Partisi vol.2 !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zombiespaceman1

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
1 saat 50 dk falan açık diyor.[DOUBLEPOST=1408399443,1408399406][/DOUBLEPOST]
Yüksek ihtimal evet şahsen symbian kullandığım için android hakkında bir bilgim yok ama o tarz programlar genelde serverla iletişim halinde olurlar birde eğer internet paketi almadıysan bakiyen iflas eder :(
Almadım wifiyi açtım fakat arasıra açtığımda teli emsja geliyor internet kulanımı son bakiyeniz falan filan diyor.

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Bu google play google hizmetleri falan yer mi interneti?
Onlar yemez diye biliyorum ayarlardan bir dikkatlice gezin veri paylaşımımı ne internet hakkında bir şey o açıksa gider birde görev yöneticisinden internetle ilgili şeyleri kapattığına emin ol

• Beğen
Reactions: DIO

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Beyler rüyamda americada yaşıyordum şimdi gerçek hayatta da orada yaşamak istiyorum neden böyle oldu normal de amerika sevmeyen biriyim :D[DOUBLEPOST=1408399809,1408399740][/DOUBLEPOST]
Sırf o lanet mobil veri olayı yüzünden 1 dakika içinde 25 liramın telef olduğunu biliyorum ben :/
Hah mobil veri kapat onu @B38T14 Bir şey olmaz internetin gitmez

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Beyler rüyamda americada yaşıyordum şimdi gerçek hayatta da orada yaşamak istiyorum neden böyle oldu normal de amerika sevmeyen biriyim :D[DOUBLEPOST=1408399809,1408399740][/DOUBLEPOST]
Hah mobil veri kapat onu @B38T14 Bir şey olmaz internetin gitmez
Kapattım pnp. B)
İlgilendiğiniz için Teşekkür ederim.
[DOUBLEPOST=1408400302][/DOUBLEPOST]Beyler google arama geçmişinde ki şeyleri tamamen hepsini nasıl sile bilirim? Bir baktım girmediğim şeyler çıktı roket **** gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...