Geçmişi temizle butonu yok mu?Kapattım pnp. B)
İlgilendiğiniz için Teşekkür ederim.[DOUBLEPOST=1408400302][/DOUBLEPOST]Beyler google arama geçmişinde ki şeyleri tamamen hepsini nasıl sile bilirim? Bir baktım girmediğim şeyler çıktı roket **** gibi.
Zombiler zombi yemez . Eğer buna devam edersen idam edilirsin . Benim emrimle tabikisiBen geçen gün yine ZombieCitY adlı restoranta gittim bir poh kalmamış.Bir tane sıska garson vardı son olarak onu da ben yedim .-.
Şimdi po dedin diye ban yemeyesin olur olur burası minecraft türkiye[DOUBLEPOST=1408400500,1408400461][/DOUBLEPOST]Ben geçen gün yine ZombieCitY adlı restoranta gittim bir poh kalmamış.Bir tane sıska garson vardı son olarak onu da ben yedim .-.
Ya sana birkaç fındık önerirsem B)Zombiler zombi yemez . Eğer buna devam edersen idam edilirsin . Benim emrimle tabikisi
Zombi yemedim.O restorant zombilerin yemek yediği ama garsonların ve işletmecilerin insan olduğu bir yer(-di) taa ki zombiler bütün herkesi yiyene kadar.Ama bir garson kurtulmuş onu da ben yedim.Zombiler zombi yemez . Eğer buna devam edersen idam edilirsin . Benim emrimle tabikisi
Bulamadım ayrıca kafam gitti arama geçmişi bu silemiyorum tek tek olmuyor ya milyonlarca vardır bundan bunu ksıa yolu yok mu? T_TGeçmişi temizle butonu yok mu?
Yeni kanun ! Zombiler insanları çalıştıramaz . Aksi takdirde insanların beyinleri yenirZombi yemedim.O restorant zombilerin yemek yediği ama garsonların ve işletmecilerin insan olduğu bir yer(-di) taa ki zombiler bütün herkesi yiyene kadar.Ama bir garson kurtulmuş onu da ben yedim.
senin kafanı yaşamak istiyorum ._.Beyler konu 50 sayfa olunca Red'in Partisi vol.3 açıyoruz sonra bu böyle devam ediyor forum efsaneleri oluyoruz torunlarımız bizi anlatıyor heykellerimiz dikiliyor falan
Sen ZombiKral'san bende ZombiKral'ım ve bu kanunu onaylamıyorum !Yeni kanun ! Zombiler insanları çalıştıramaz . Aksi takdirde insanların beyinleri yenir
Beyler konu 50 sayfa olunca Red'in Partisi vol.3 açıyoruz sonra bu böyle devam ediyor forum efsaneleri oluyoruz torunlarımız bizi anlatıyor heykellerimiz dikiliyor falan
Hey zombistan başkanı benim .Sen ZombiKralsan bende ZombiKralım ve bu kanunu onaylamıyorum !
Hıı veriyim de ye dimiKafan güzelmiş bana da versene
![]()