Red'in Partisi vol.2 !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Red_

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben geçen gün yine ZombieCitY adlı restoranta gittim bir poh kalmamış.Bir tane sıska garson vardı son olarak onu da ben yedim .-.

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Kapattım pnp. B)
İlgilendiğiniz için Teşekkür ederim.
[DOUBLEPOST=1408400302][/DOUBLEPOST]Beyler google arama geçmişinde ki şeyleri tamamen hepsini nasıl sile bilirim? Bir baktım girmediğim şeyler çıktı roket **** gibi.
Geçmişi temizle butonu yok mu?

• Beğen
Reactions: DIO

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0

Red_

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Zombiler zombi yemez . Eğer buna devam edersen idam edilirsin . Benim emrimle tabikisi
Zombi yemedim.O restorant zombilerin yemek yediği ama garsonların ve işletmecilerin insan olduğu bir yer(-di) taa ki zombiler bütün herkesi yiyene kadar.Ama bir garson kurtulmuş onu da ben yedim.

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Beyler konu 50 sayfa olunca Red'in Partisi vol.3 açıyoruz sonra bu böyle devam ediyor forum efsaneleri oluyoruz torunlarımız bizi anlatıyor heykellerimiz dikiliyor falan

zombiespaceman1

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Zombi yemedim.O restorant zombilerin yemek yediği ama garsonların ve işletmecilerin insan olduğu bir yer(-di) taa ki zombiler bütün herkesi yiyene kadar.Ama bir garson kurtulmuş onu da ben yedim.
Yeni kanun ! Zombiler insanları çalıştıramaz . Aksi takdirde insanların beyinleri yenir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...