Elinde wand tool var? Paintingler baska turlu gitmez.. Hem creative sunucuduysan arkaplan neden ev fslan yok? :confused:
Edit: Tamam gordum gerekli kanitlari sen yapmissin (:
Helalolsun guzel olmus +1
I sent this message from my Samsung Galaxy S3. Forgive me for my writing mistakes.
Açıkçası dış mimari çoook karışık olmuş biraz sadelikten yana kullan bir dahakine. Ayrıca çalı kullanma benceiç mimari güzel
Edit: evin kapısı nerde
Teşekkürler git gide geliştiğimi düşünüyorum (yorumlar sayesinde). Bu arada herhangi bi yerde bana modern ve japanese house çalıştırabilicek var mı ??Dış mimaridaki blok ve renk uyumsuzluğunu gider öncelikle.Birde çatıdan sarkan yaprakları abartmadan kullan.
Gelişme kaydediyorsun bravo, ama şu saçma motifleri kaldirip daha canlandirici dpgayla ic ice bir modern ev yaparsan dahada güzel olur ^^,
Sorun Çözüldü Hareket Ederken Şans Eseri Keşfettim Clear Lag İtem Silerken Tablolarıda SiliyorElinde wand tool var? Paintingler baska turlu gitmez.. Hem creative sunucuduysan arkaplan neden ev fslan yok? :confused:
Edit: Tamam gordum gerekli kanitlari sen yapmissin (:
Helalolsun guzel olmus +1
I sent this message from my Samsung Galaxy S3. Forgive me for my writing mistakes.
Dekorasyonda Daha Kötü Olduğumu DüşünüyorumDışı biraz karışık olmuş ama içi benim çok hoşuma gitti![]()
TeşekkürlerBir bahçe mimarı olarak hiçbir zaman yaptıklarıma iç dekor yapamadım veya yapmadım ama iç dekor yapmak ise bence yetenek ister. Ama seninkini güzel gördüm gelistirmelisin.
Tatil'de balıkların arasından giriyor.Tapatalk
Flows hd resource pack sayesinde .O tabela, çit vb. şeyler nasıl öyle gözüküyor. Sürümden dolayı mı yoksa mod mu?
Zaten kendim araştırdım buldum ama yinede saolFlows hd resource pack sayesinde .
TeşekkürlerÇok karışık duruyor bence biraz daha sade yapmalısın