Red_
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Çıkarcı diye buna denirBenimde Grubuma Gelin Amacı Olmayanlar https://forum.gamer.com.tr/grup/amacı-olmayan-grub.966/group-detail
Çıkarcı diye buna denirBenimde Grubuma Gelin Amacı Olmayanlar https://forum.gamer.com.tr/grup/amacı-olmayan-grub.966/group-detail
Sincaplarla zombiler dost ! Develer sincaplar ve zombilere düşman !Beyler grup kurdum gelinhttps://forum.gamer.com.tr/grup/redwars.965/group-detail
ALLAH Rahmet Eylesin Mekanı Cennet OLsun AnneinUnutmuşum...Annemin üzüntüsünden hiçbir şeyi hatırlıyamıyorum şu anda !
Tamam gel sen grubaSincaplarla zombiler dost ! Develer sincaplar ve zombilere düşman !
ciddiye mi aldın ?ALLAH Rahmet Eylesin Mekanı Cennet OLsun Annein
1-Allah'ın "a" sı büyük yazılırALLAH Rahmet Eylesin Mekanı Cennet OLsun Annein
Sen Yazmadan düzeltim 2 gerçek sandım1-Allah'ın "a" sı büyük yazılır
2-Gerçekten ciddiye mi aldın![]()
Gelsene hadiciddiye mi aldın ?
O grubu sil develer ve zombiler yap onuTamam gel sen gruba![]()
Yok bu ırk savaşı.Her ırktan var.Develeri de ekleyeceğim.Ve senaryoyu devam ettireceğiz işte.O grubu sil develer ve zombiler yap onu !
Şöyle yap develer ve atlar sincaplar ve zombilere karşı .Yok bu ırk savaşı.Her ırktan var.Develeri de ekleyeceğim.Ve senaryoyu devam ettireceğiz işte.
Yok la.Develer olmasın.Devler olsun.Atlar da olmasın.Ve senaryoyu yazalım işte.[DOUBLEPOST=1408491418,1408491340][/DOUBLEPOST]Şöyle yap develer ve atlar sincaplar ve zombilere karşı .
Bunu grupta paylaşBARIŞ ANTLAŞMASI
Bu antlaşma Sincaplar ve Zombiler arasında yapılacak ve 20 yıl geçerli olacaktır. Antlaşmanın şartları şunlardır
1- Sincaplar ele geçirdikleri her toprağın 10/2 sini zombilere verecek
2- Zombiler her ay Sincaplara belli miktarda fındık bağışı yapacak
3-Sincaplar feth ettikleri her bölgedeki insanları zombilere taze bir şekilde gönderecek
4-Sincapların geçmişine ve kralına hakaret ettikleri için Red ve Zombiespacamanin annesi veya başka bir akrabası dahil olmak üzere öldürülmek için 1000 zombi Sincaplara gönderilecek
5- Sincaplar Zombistan'a Zombistan krallarının izni olmadan giremeyecek
6-Bu antlaşma 20 yıl boyunca iki taraftanda bozulmayacak
Sincaplar Zombiler
Sincap Fındık Red Zombiespaceman
İmza İmza İmza
Fıncap
İmzamı atıyorum zombileri temsil ederekBARIŞ ANTLAŞMASI
Bu antlaşma Sincaplar ve Zombiler arasında yapılacak ve 20 yıl geçerli olacaktır. Antlaşmanın şartları şunlardır
1- Sincaplar ele geçirdikleri her toprağın 10/2 sini zombilere verecek
2- Zombiler her ay Sincaplara belli miktarda fındık bağışı yapacak
3-Sincaplar feth ettikleri her bölgedeki insanları zombilere taze bir şekilde gönderecek
4-Sincapların geçmişine ve kralına hakaret ettikleri için Red ve Zombiespacamanin annesi veya başka bir akrabası dahil olmak üzere öldürülmek için 1000 zombi Sincaplara gönderilecek
5- Sincaplar Zombistan'a Zombistan krallarının izni olmadan giremeyecek
6-Bu antlaşma 20 yıl boyunca iki taraftanda bozulmayacak
Sincaplar Zombiler
Sincap Fındık Red Zombiespaceman
İmza İmza İmza
Fıncap
Hangi gruptaYok la.Develer olmasın.Devler olsun.Atlar da olmasın.Ve senaryoyu yazalım işte.[DOUBLEPOST=1408491418,1408491340][/DOUBLEPOST]
Bunu grupta paylaş![]()