Benim PS Vita'm var gayet memnunum ama psvitaturkiye.com'da bu konuyu açarsan daha ayrıntılı bilgi verebilirler benim ordaki adım Vretil. Onlar oyun çıkmıyor diye yakınıyorlar ama PS Vita zaten PS2 PS1 gibi konsol oyunlarını elde oynamak için çıkartılmış bi konsol. Ama birsürü oyun var killzone mercenary favorim. Bide Xmax adlı arkadaşımız PS Vita'yı hacklemiş bulunuyor (Eski versiyonlarını ama yenisi çıkıyor hatta çıktı bile) xmax'ın kendisi türk ve pandora adlı yerde paylaşıyor hackleri hackle psp,ps2,p1,vhbl oyunlarını oynayabiliyosunuz.[DOUBLEPOST=1408485497,1408485402][/DOUBLEPOST]Benim PS Vita'm var gayet memnunum ama psvitaturkiye.com'da bu konuyu açarsan daha ayrıntılı bilgi verebilirler benim ordaki adım Vretil. Onlar oyun çıkmıyor diye yakınıyorlar ama PS Vita zaten PS2 PS1 gibi konsol oyunlarını elde oynamak için çıkartılmış bi konsol. Ama birsürü oyun var killzone mercenary favorim. Bide Xmax adlı arkadaşımız PS Vita'yı hacklemiş bulunuyor (Eski versiyonlarını ama yenisi çıkıyor hatta çıktı bile) xmax'ın kendisi türk ve pandora adlı yerde paylaşıyor hackleri hackle psp,ps2,p1,vhbl oyunlarını oynayabiliyosun. Ayrıca film falan da indirip oynatabilirsin