Ps Vita Almalı Miyim?

ziya1999

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Üniversite sınavına hazırlanıyorum bilgisayar, telefon, tablet yanında sadece oyun oynamak için kullanılacak bir cihaz ariyorum ps, xbox gibi konsollar çok fazla zamanımi alacağını bunlar dışında en uygun cihazın ps vita olduğunu düşünüyorüm siz ne tavsiye edersiniz?

Vretil

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Benim PS Vita'm var gayet memnunum ama psvitaturkiye.com'da bu konuyu açarsan daha ayrıntılı bilgi verebilirler benim ordaki adım Vretil. Onlar oyun çıkmıyor diye yakınıyorlar ama PS Vita zaten PS2 PS1 gibi konsol oyunlarını elde oynamak için çıkartılmış bi konsol. Ama birsürü oyun var killzone mercenary favorim. Bide Xmax adlı arkadaşımız PS Vita'yı hacklemiş bulunuyor (Eski versiyonlarını ama yenisi çıkıyor hatta çıktı bile) xmax'ın kendisi türk ve pandora adlı yerde paylaşıyor hackleri hackle psp,ps2,p1,vhbl oyunlarını oynayabiliyosunuz.[DOUBLEPOST=1408485497,1408485402][/DOUBLEPOST]Benim PS Vita'm var gayet memnunum ama psvitaturkiye.com'da bu konuyu açarsan daha ayrıntılı bilgi verebilirler benim ordaki adım Vretil. Onlar oyun çıkmıyor diye yakınıyorlar ama PS Vita zaten PS2 PS1 gibi konsol oyunlarını elde oynamak için çıkartılmış bi konsol. Ama birsürü oyun var killzone mercenary favorim. Bide Xmax adlı arkadaşımız PS Vita'yı hacklemiş bulunuyor (Eski versiyonlarını ama yenisi çıkıyor hatta çıktı bile) xmax'ın kendisi türk ve pandora adlı yerde paylaşıyor hackleri hackle psp,ps2,p1,vhbl oyunlarını oynayabiliyosun. Ayrıca film falan da indirip oynatabilirsin

zombiespaceman1

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ps vita al bence . Çok fazla oyun çıkmasada . Baya güzel oyunlar var . Killzone Mercenary buna en iyi örneklerden

KaaNUmaY

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
PS Vita güzel bide psn+ üyeliği alırsın her ay bedava oyun sıkılmassın yani :)

KaaNUmaY

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
En iyi avantajı her ay 1 - 2 oyun veriyor ve multiplayer girişe olanak sağlıyor oyunlara.