- En iyi cevaplar
- 0
Bize özel olsun2 kişiyiz sonuçta
Farkımız tarzımız
![]()
hah
Bize özel olsun2 kişiyiz sonuçta
Farkımız tarzımız
![]()
@BT_GoD bak hayranlarımız bizim röportajımızı bekliyor diğerlerine istek oldumu ?hahOkumak için sabırsızlanıyorum
Konu linkini vericez zaten o soru gelirse Umay baştan yazamam onu diyo@BT_GoD aman nasıl tanıştınız tarzından sorular sorma kız yoksunu insanlar var burada :<
Tamam bir kıyak geçeriz.Bize özel olsun2 kişiyiz sonuçta
Farkımız tarzımız
![]()
Hayır onu yapmıyorsunuz öngörülerim öyle diyor.Benden sana bir soru yani o soruyu sorabilirsin.'' Geceleri ne yapıyorsunuz ? '' Eminimki forumda bizi taniyanlarin en çok merak ettiği sorulardan biridir![]()
Orası bana kalmış.@BT_GoD aman nasıl tanıştınız tarzından sorular sorma kız yoksunu insanlar var burada :<
Pek merak etmiyorum.Benden sana bir soru yani o soruyu sorabilirsin.'' Geceleri ne yapıyorsunuz ? '' Eminimki forumda bizi taniyanlarin en çok merak ettiği sorulardan biridir![]()
Tahmin edebiliyorumBenden sana bir soru yani o soruyu sorabilirsin.'' Geceleri ne yapıyorsunuz ? '' Eminimki forumda bizi taniyanlarin en çok merak ettiği sorulardan biridir![]()
Yapmıyoruz zatenHayır onu yapmıyorsunuz öngörülerim öyle diyor.
Burada yoksun insanlar varYapmıyoruz zatenAma Umay'la baya uğraştığım kesin onu söyliyim şimdilik sadece
s
F sd:f Anlayan Anlar
![]()
Burada konu Zorinkun sizin konunuzda sizi konuşursunuz.Nerden sapıyor ?AsD
D