Red'in Partisi vol.2 !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Beyler Minecaqft single'da Survival takılıyorum (modlu) ama oyunda lag var bunu nasıl önleyebilirim.

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Optifine yükle . Olmazsa gamebooster kullan
Optifine o hatayı bir kere yaparım ben oyundan zevk alamadım ben oyun yüzünden arkadaş tam ekran yapayım diyorum bin tane sekme ona gir sonra ona tıkla falan zten düz mantık adamım oyuna chanks mı ne (görüş mesafesi) eklediler ne güzel normal uzak minicik falan gamebooster'a açıkcası güvenemiyorum araştırmadan asla kullanmam bkz. YAC

zombiespaceman1

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Optifine o hatayı bir kere yaparım ben oyundan zevk alamadım ben oyun yüzünden arkadaş tam ekran yapayım diyorum bin tane sekme ona gir sonra ona tıkla falan zten düz mantık adamım oyuna chanks mı ne (görüş mesafesi) eklediler ne güzel normal uzak minicik falan gamebooster'a açıkcası güvenemiyorum araştırmadan asla kullanmam bkz. YAC
Ben gamebooster dan memnunum

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Bakın bir yerde böyle bir yazı buldum

Ben bir ara kullanıyordum...Bu program oyun oynarken avantaj sağlıyor ama ekran kartı ve işlemciye daha fazla güç yükleniyor,pcnin ömrü azalıyor ve işlemcinin termal macununun çabuk bitmesini sağlıyor.

Araştırmaya devam edeceğim hala ama gamebooster'a güvenim azaldı

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Yav optifine tek çözüm direk yükleyip hızlanmasını beklemeyin.
Sisi kaldırıp multi thread render'ı açtığınızda bile fpsde çok büyük farklar gözükür.
Not:Multi thread render'i işlemci çekirdek sayınıza göre seçin.

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Araştır . Yet another cleaner bilgi mi çalıyor :o. Hemen sileyim :o :D
Pc'den kaldır ancak bu yetmiyor malware bytes programını indir ve bilgisayarını tarat YAC ve diğer reklam virüsleri ile ilgili herşeyi silsin acele et
NOT: Malware-bytes %100 güvenli bir programdır araştırdım ve tüm kullanıcılar güvenli olduğunu söylüyor ayrıca şirket yasal bir şirket[DOUBLEPOST=1408550655,1408550618][/DOUBLEPOST]
Yav optifine tek çözüm direk yükleyip hızlanmasını beklemeyin.
Sisi kaldırıp multi thread render'ı açtığınızda bile fpsde çok büyük farklar gözükür.
Not:Multi thread render'i işlemci çekirdek sayınıza göre seçin.
Ayarları zaten düşürdüm moddan lag olyor olabilir mi anlamadım gerçekten :(

zombiespaceman1

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Pc'den kaldır ancak bu yetmiyor malware bytes programını indir ve bilgisayarını tarat YAC ve diğer reklam virüsleri ile ilgili herşeyi silsin acele et
NOT: Malware-bytes %100 güvenli bir programdır araştırdım ve tüm kullanıcılar güvenli olduğunu söylüyor ayrıca şirket yasal bir şirket
Şimdi hatırladım format atınca gitmişti :D

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
NOT: Malware-bytes %100 güvenli bir programdır araştırdım ve tüm kullanıcılar güvenli olduğunu söylüyor ayrıca şirket yasal bir şirket[DOUBLEPOST=1408550655,1408550618][/DOUBLEPOST]
Ayarları zaten düşürdüm moddan lag olyor olabilir mi anlamadım gerçekten :(
Yok minecraft single thread çalışan oyun yani 1024 çekirdek bir işlemciniz bile olsa sadece 1 tanesini kullanır o yüzden fps düşer o ayar sayesinde istediğiniz kadarını kullanmasını sağlıyorsunuz .-.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...