Kralimben
Lapis Toplayıcısı
- En iyi cevaplar
- 0
kışıları erkeğeHayır ama yazıları kıza benziyor <3
Tmm ben gidiyorum
kışıları erkeğeHayır ama yazıları kıza benziyor <3
Yaw 4 sayfa yazmışınız bana geln 1 şuna bildirim şuna bakkışıları erkeğe
Tmm ben gidiyorum![]()
Bildirim mesajı:Yaw 4 sayfa yazmışınız bana geln 1 şuna bildirim şuna bak
Ohoo öyle daha iyi değil mi.Yaw 4 sayfa yazmışınız bana geln 1 şuna bildirim şuna bak
Optifine yükle . Olmazsa gamebooster kullanBeyler Minecaqft single'da Survival takılıyorum (modlu) ama oyunda lag var bunu nasıl önleyebilirim.
Optifine o hatayı bir kere yaparım ben oyundan zevk alamadım ben oyun yüzünden arkadaş tam ekran yapayım diyorum bin tane sekme ona gir sonra ona tıkla falan zten düz mantık adamım oyuna chanks mı ne (görüş mesafesi) eklediler ne güzel normal uzak minicik falan gamebooster'a açıkcası güvenemiyorum araştırmadan asla kullanmam bkz. YACOptifine yükle . Olmazsa gamebooster kullan
Ben gamebooster dan memnunumOptifine o hatayı bir kere yaparım ben oyundan zevk alamadım ben oyun yüzünden arkadaş tam ekran yapayım diyorum bin tane sekme ona gir sonra ona tıkla falan zten düz mantık adamım oyuna chanks mı ne (görüş mesafesi) eklediler ne güzel normal uzak minicik falan gamebooster'a açıkcası güvenemiyorum araştırmadan asla kullanmam bkz. YAC
Ben de YAC'tan memnundum ta ki bilgilerimi çalana kadar bu yüzdne araştırmadan program kullanmam artıkBen gamebooster dan memnunum
Araştır . Yet another cleaner bilgi mi çalıyorBen de YAC'tan memnundum ta ki bilgilerimi çalana kadar bu yüzdne araştırmadan program kullanmam artık![]()
Pc'den kaldır ancak bu yetmiyor malware bytes programını indir ve bilgisayarını tarat YAC ve diğer reklam virüsleri ile ilgili herşeyi silsin acele etAraştır . Yet another cleaner bilgi mi çalıyor. Hemen sileyim
![]()
![]()
Ayarları zaten düşürdüm moddan lag olyor olabilir mi anlamadım gerçektenYav optifine tek çözüm direk yükleyip hızlanmasını beklemeyin.
Sisi kaldırıp multi thread render'ı açtığınızda bile fpsde çok büyük farklar gözükür.
Not:Multi thread render'i işlemci çekirdek sayınıza göre seçin.
Şimdi hatırladım format atınca gitmiştiPc'den kaldır ancak bu yetmiyor malware bytes programını indir ve bilgisayarını tarat YAC ve diğer reklam virüsleri ile ilgili herşeyi silsin acele et
NOT: Malware-bytes %100 güvenli bir programdır araştırdım ve tüm kullanıcılar güvenli olduğunu söylüyor ayrıca şirket yasal bir şirket
Yok minecraft single thread çalışan oyun yani 1024 çekirdek bir işlemciniz bile olsa sadece 1 tanesini kullanır o yüzden fps düşer o ayar sayesinde istediğiniz kadarını kullanmasını sağlıyorsunuz .-.Pc'den kaldır ancak bu yetmiyor malware bytes programını indir ve bilgisayarını tarat YAC ve diğer reklam virüsleri ile ilgili herşeyi silsin acele et
NOT: Malware-bytes %100 güvenli bir programdır araştırdım ve tüm kullanıcılar güvenli olduğunu söylüyor ayrıca şirket yasal bir şirket[DOUBLEPOST=1408550655,1408550618][/DOUBLEPOST]
Ayarları zaten düşürdüm moddan lag olyor olabilir mi anlamadım gerçekten![]()