Mübarek Konuşmalar Kaynaşmalar :P

Laloww

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Wattpad de paylaşmak için taslak alınır

Samsung Galaxy S4 Mini'den yollandı.

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
unutmuşsun hazır hiç kurcalamayak

Upfall susanoo ve benima ttığım sv de seni sürekli spy ile arkadan soktuğum için bana sinirin gelişi güzel sövdün değil mi?
Hiç kızmadım aksine hoşlandım çünkü benim badass liğim seni sinir etti ve sen kendine küfür edip durdun. B)

Laloww

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Upfall susanoo ve benima ttığım sv de seni sürekli spy ile arkadan soktuğum için bana sinirin gelişi güzel sövdün değil mi?
Hiç kızmadım aksine hoşlandım çünkü benim badass liğim seni sinir etti ve sen kendine küfür edip durdun. B)
Hö? Öle bişi mi oldu? Ne ara tf2 oynadık ? Nie şu an bilgde yok? Hee sarıdır dediğin sarı bn semih :p

• Beğen
Reactions: DIO

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Hö? Öle bişi mi oldu? Ne ara tf2 oynadık ? Nie şu an bilgde yok? Hee sarıdır dediğin sarı bn semih :p

Hiç birinizin adını ve kim olduğunuzu bilmiyorum ama ciddi şekil de neden özür dilediğini merak ettim.Açıklamak için 30 saniyen var.

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
Beni biliyorsun ben ban yiyip geri dönen çocuğum ._.
Hesap makinemden + ve - kullanılarak gönderildi
Yav hesap makinesinden nasıl girebliyorsun internete o kadar geliştimi teknoloji :([DOUBLEPOST=1408645884,1408645843][/DOUBLEPOST]
Tamam boş ve rşu an da meşgulüm monitörün öbnünde sinekle mortal kombatın gerçek hayatta ki deneyimini yaşıyoruz. :sinirli:
Geçen bi' sinek bana aşık olmuştu 3 gün etrafımda dönüp durdu sonunda kafa attım öldü.