- En iyi cevaplar
- 0
Ne oldu ki?Bestia burdan özr diliom kb
Samsung Galaxy S4 Mini'den yollandı.
Ne oldu ki?Bestia burdan özr diliom kb
unutmuşsun hazır hiç kurcalamayakNe oldu ki?
Upfall susanoo ve benima ttığım sv de seni sürekli spy ile arkadan soktuğum için bana sinirin gelişi güzel sövdün değil mi?unutmuşsun hazır hiç kurcalamayak
Upfall susanoo ve benima ttığım sv de seni sürekli spy ile arkadan soktuğum için bana sinirin gelişi güzel sövdün değil mi?
Hiç kızmadım aksine hoşlandım çünkü benim badass liğim seni sinir etti ve sen kendine küfür edip durdun. B)
You just need a Cool Shades. B)
Hö? Öle bişi mi oldu? Ne ara tf2 oynadık ? Nie şu an bilgde yok? Hee sarıdır dediğin sarı bn semihUpfall susanoo ve benima ttığım sv de seni sürekli spy ile arkadan soktuğum için bana sinirin gelişi güzel sövdün değil mi?
Hiç kızmadım aksine hoşlandım çünkü benim badass liğim seni sinir etti ve sen kendine küfür edip durdun. B)
Hiç birinizin adını ve kim olduğunuzu bilmiyorum ama ciddi şekil de neden özür dilediğini merak ettim.Açıklamak için 30 saniyen var.Hö? Öle bişi mi oldu? Ne ara tf2 oynadık ? Nie şu an bilgde yok? Hee sarıdır dediğin sarı bn semih
Bknz: Ben forumda ünlü müyüm? KonusuHiç birinizin adını ve kim olduğunuzu bilmiyorum ama ciddi şekil de neden özür dilediğini merak ettim.Açıklamak için 30 saniyen var.
Beni biliyorsun ben ban yiyip geri dönen çocuğum ._.Hiç birinizin adını ve kim olduğunuzu bilmiyorum ama ciddi şekil de neden özür dilediğini merak ettim.Açıklamak için 30 saniyen var.
Tamam boş ve rşu an da meşgulüm monitörün öbnünde sinekle mortal kombatın gerçek hayatta ki deneyimini yaşıyoruz.Bknz: Ben forumda ünlü müyüm? Konusu
Yav hesap makinesinden nasıl girebliyorsun internete o kadar geliştimi teknolojiBeni biliyorsun ben ban yiyip geri dönen çocuğum ._.
Hesap makinemden + ve - kullanılarak gönderildi
Geçen bi' sinek bana aşık olmuştu 3 gün etrafımda dönüp durdu sonunda kafa attım öldü.Tamam boş ve rşu an da meşgulüm monitörün öbnünde sinekle mortal kombatın gerçek hayatta ki deneyimini yaşıyoruz.![]()
Benim makinem Casio PH +-Yav hesap makinesinden nasıl girebliyorsun internete o kadar geliştimi teknoloji![]()
Kan grubu gibi o ne -___-"Benim makinem Casio PH +-
Hesap makinemden + ve - kullanılarak gönderildi