- En iyi cevaplar
- 0
Nope. Ayrıca bana Emre derseniz daha makbule geçer. :alay:Yunus abi bana wattpad kitabım için kapak tasarlar mısın?
Samsung Galaxy S4 Mini'den yollandı.
Nope. Ayrıca bana Emre derseniz daha makbule geçer. :alay:Yunus abi bana wattpad kitabım için kapak tasarlar mısın?
12 yaşındayımAbi -__-"
İlerde sana da derler merak etme.Abi -__-"
Yunusçum D:FAig.aig..:FDÇGGİFNope. Ayrıca bana Emre derseniz daha makbule geçer. :alay:
He şöyle ya. Açıklayın yaşınızı size sadece yaşınız yüzünden abi diyenler seviyesi düşük ve Allah'ın verdiği beyni tamamiyle kullanamayan karaktersiz namıssızlardır. Siz onlardan daha "adamsınız".12 yaşındayım
Bakın bu mesajı görenlerin %70'i bana yönelik sanacaklar ama öyle değil.He şöyle ya. Açıklayın yaşınızı size sadece yaşınız yüzünden abi diyenler seviyesi düşük ve Allah'ın verdiği beyni tamamiyle kullanamayan karaktersiz namıssızlardır. Siz onlardan daha "adamsınız".
Çocuk işte eğleniyor. :alay:Yunusçum D:FAig.aig..:FDÇGGİFAFd...:F
::.
::AF
Gürkan -gerekirse abi- senin yaş kaçtı?He şöyle ya. Açıklayın yaşınızı size sadece yaşınız yüzünden abi diyenler seviyesi düşük ve Allah'ın verdiği beyni tamamiyle kullanamayan karaktersiz namıssızlardır. Siz onlardan daha "adamsınız".
14. Yalan atmaya değmez.Gürkan -gerekirse abi- senin yaş kaçtı?
Bana şöyle güzelinden kopmalık bir müzik at ya sıkılıyorum.14. Yalan atmaya değmez.
15 yaşında olsaydın türkü sölicktm14. Yalan atmaya değmez.
Bana şöyle güzelinden kopmalık bir müzik at ya sıkılıyorum.
Ne kapağı?Gürkan abi sen kapak işine bakar mısın?