CPU overclock

mciltrot34

International Rias Fanclup President
En iyi cevaplar
1
8350 4 ghz ise su sogutma ile rahat 5 veya 5.5 ghzlere sabitlenir :)

LG G2 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi.

Zetoxman

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
OC'yi sakın kaçırma bütün masraflarına yazık olur.

Hızı yavaş yavaş arttır, bios'tan yapmanı tercih ederim ve yaparken diyelim cpu hızı normalde 3 GHz, onu 3.10 yap PC'yi yeniden başlat bir dene, 3.20 yap yeniden başlat bir dene, ve böyle böyle 5 GHz kadar dene ama 5 GHz olsa pek iyi olmaz çünkü ömrünü kısaltırsın cpu elinde kalır.
Ömrü yıl başına kadar yetsin yeter ya :D Yıl başında 4990k alırım büyük ihtimal :)[DOUBLEPOST=1408644147,1408644101][/DOUBLEPOST]
8350 4 ghz ise su sogutma ile rahat 5 veya 5.5 ghzlere sabitlenir :)

LG G2 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi.
Zaten cpu %100 olduğunda 4 ghz den gösteriyor :)

mciltrot34

International Rias Fanclup President
En iyi cevaplar
1
Deneyeceğim fakat CPU yanarsa yılbaşına kadar macbook ile idare etmek zorundayım :(
8 Saat Metro Last Night Ultrada Oynadığımı Hatırlıyorum :D Onun Dışında Baya Birde Crysis 3 Ultra Oynadım Bir Sorun Göremedim Ben Şuana Dek Seidon 120V Takılı Ama Aldıktan Sonra Farkettimki Çok Gereksiz Oldu.
Bendede MacBook Pro Var 15 inçlik Seninkini Modeli Ne ?

Zetoxman

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Mac mi daha iyi ubuntu mu?

Forumda birşeyi sormadan önce google kullanın. Bu bir imzadır genele söylenmiştir. Tapatalktan giriyorum.
Kesinlikle ve kesinle macimden çok memnunum fakat oyun için değil o başka birde biraz pahalı :(

8 Saat Metro Last Night Ultrada Oynadığımı Hatırlıyorum :D Onun Dışında Baya Birde Crysis 3 Ultra Oynadım Bir Sorun Göremedim Ben Şuana Dek Seidon 120V Takılı Ama Aldıktan Sonra Farkettimki Çok Gereksiz Oldu.
Bendede MacBook Pro Var 15 inçlik Seninkini Modeli Ne ?
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
en sonraki 6900 lük olan :)

Zetoxman

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Napiyorsun ki macte uygulaması çok mu?

Forumda birşeyi sormadan önce google kullanın. Bu bir imzadır genele söylenmiştir. Tapatalktan giriyorum.
Aslına bakarsan sadece ince olduğundan birde hoş gözüktüğünden amerikada kendime hakim olamayıp aldıydım :D İlk defa bir apple store görüyordum ve çıktığımda cebimdeki tüm şişliği indirdiydim iphome 5s ipad mac vs :D

Ben çok fazla gezen biriyim sürekli hareket halindeyim macim birde SamSonite çanta aldım amerikadan üstüne birde turkcell 3g vınn nereye gitsem yanımda :D
Mesela bir cafe de hamburger yiyeceğim çıkarıyorum çantamdan ekranı açtığım saniyede mac açık. 10 Sn de vinn bağlaması var direk internette sörf yapabiliyorum Birde kendi uygulamaları çok kullanışlı okulda ne ödev verilse a4 e rapor yazacağıma video ile sunum yapar oldum okulda farkım oldu S:D

ununbium

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aslına bakarsan sadece ince olduğundan birde hoş gözüktüğünden amerikada kendime hakim olamayıp aldıydım :D İlk defa bir apple store görüyordum ve çıktığımda cebimdeki tüm şişliği indirdiydim iphome 5s ipad mac vs :D

Ben çok fazla gezen biriyim sürekli hareket halindeyim macim birde SamSonite çanta aldım amerikadan üstüne birde turkcell 3g vınn nereye gitsem yanımda :D
Mesela bir cafe de hamburger yiyeceğim çıkarıyorum çantamdan ekranı açtığım saniyede mac açık. 10 Sn de vinn bağlaması var direk internette sörf yapabiliyorum Birde kendi uygulamaları çok kullanışlı okulda ne ödev verilse a4 e rapor yazacağıma video ile sunum yapar oldum okulda farkım oldu S:D
Nasıl yani Render yapabiliyor musun?

Zetoxman

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Nasıl yani Render yapabiliyor musun?

Fazlası ile işimi görüyor onu diyorum zaten fakat pek oyun bilgisayarı denemez daha çok bu render tarzı işler için.

ununbium

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
MacBook Air mi

ununbium

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Fazlası ile işimi görüyor onu diyorum zaten fakat pek oyun bilgisayarı denemez daha çok bu render tarzı işler için.
Mace asla oyun Bilg. Demem ama oyun oynayanlar var..