mciltrot34
International Rias Fanclup President
- En iyi cevaplar
- 1
8350 4 ghz ise su sogutma ile rahat 5 veya 5.5 ghzlere sabitlenir 
LG G2 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi.
Ömrü yıl başına kadar yetsin yeter yaOC'yi sakın kaçırma bütün masraflarına yazık olur.
Hızı yavaş yavaş arttır, bios'tan yapmanı tercih ederim ve yaparken diyelim cpu hızı normalde 3 GHz, onu 3.10 yap PC'yi yeniden başlat bir dene, 3.20 yap yeniden başlat bir dene, ve böyle böyle 5 GHz kadar dene ama 5 GHz olsa pek iyi olmaz çünkü ömrünü kısaltırsın cpu elinde kalır.
Zaten cpu %100 olduğunda 4 ghz den gösteriyor8350 4 ghz ise su sogutma ile rahat 5 veya 5.5 ghzlere sabitlenir
Onu Birde 4 GHz'ye Sabitleyebiliyorsun Hiç OynamıyorÖmrü yıl başına kadar yetsin yeter yaYıl başında 4990k alırım büyük ihtimal
[DOUBLEPOST=1408644147,1408644101][/DOUBLEPOST]
Zaten cpu %100 olduğunda 4 ghz den gösteriyor![]()
Deneyeceğim fakat CPU yanarsa yılbaşına kadar macbook ile idare etmek zorundayımOnu Birde 4 GHz'ye Sabitleyebiliyorsun Hiç Oynamıyor![]()
Mac mi daha iyi ubuntu mu?Deneyeceğim fakat CPU yanarsa yılbaşına kadar macbook ile idare etmek zorundayım![]()
8 Saat Metro Last Night Ultrada Oynadığımı HatırlıyorumDeneyeceğim fakat CPU yanarsa yılbaşına kadar macbook ile idare etmek zorundayım![]()
Kesinlikle ve kesinle macimden çok memnunum fakat oyun için değil o başka birde biraz pahalıMac mi daha iyi ubuntu mu?
Forumda birşeyi sormadan önce google kullanın. Bu bir imzadır genele söylenmiştir. Tapatalktan giriyorum.
8 Saat Metro Last Night Ultrada Oynadığımı HatırlıyorumOnun Dışında Baya Birde Crysis 3 Ultra Oynadım Bir Sorun Göremedim Ben Şuana Dek Seidon 120V Takılı Ama Aldıktan Sonra Farkettimki Çok Gereksiz Oldu.
Bendede MacBook Pro Var 15 inçlik Seninkini Modeli Ne ?
Napiyorsun ki macte uygulaması çok mu?Kesinlikle ve kesinle macimden çok memnunum fakat oyun için değil o başka birde biraz pahalı![]()
Aslına bakarsan sadece ince olduğundan birde hoş gözüktüğünden amerikada kendime hakim olamayıp aldıydımNapiyorsun ki macte uygulaması çok mu?
Forumda birşeyi sormadan önce google kullanın. Bu bir imzadır genele söylenmiştir. Tapatalktan giriyorum.
Nasıl yani Render yapabiliyor musun?Aslına bakarsan sadece ince olduğundan birde hoş gözüktüğünden amerikada kendime hakim olamayıp aldıydımİlk defa bir apple store görüyordum ve çıktığımda cebimdeki tüm şişliği indirdiydim iphome 5s ipad mac vs
Ben çok fazla gezen biriyim sürekli hareket halindeyim macim birde SamSonite çanta aldım amerikadan üstüne birde turkcell 3g vınn nereye gitsem yanımda
Mesela bir cafe de hamburger yiyeceğim çıkarıyorum çantamdan ekranı açtığım saniyede mac açık. 10 Sn de vinn bağlaması var direk internette sörf yapabiliyorum Birde kendi uygulamaları çok kullanışlı okulda ne ödev verilse a4 e rapor yazacağıma video ile sunum yapar oldum okulda farkım oldu S![]()
Fazlası ile işimi görüyor onu diyorum zaten fakat pek oyun bilgisayarı denemez daha çok bu render tarzı işler için.Nasıl yani Render yapabiliyor musun?
Ultrabook tarzı ama daha ince ve şeffaf hemde güzel bir görüntüsü varFazlası ile işimi görüyor onu diyorum zaten fakat pek oyun bilgisayarı denemez daha çok bu render tarzı işler için.
Mace asla oyun Bilg. Demem ama oyun oynayanlar var..Fazlası ile işimi görüyor onu diyorum zaten fakat pek oyun bilgisayarı denemez daha çok bu render tarzı işler için.