Bi Yardımcı olun Bilgisayardan Anlayan biri baksın

mciltrot34

International Rias Fanclup President
En iyi cevaplar
1
Ekran kartini gtx550 ti veya 560ti yapabilirsen güzel olur.

LG G2 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi.

ununbium

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
GT 635 Koyduğuna Göre O Kadar Bütçesi Yoktur Belki? Ayrıca 770 Yerine Bir R9 290x Koyulabilir.
650 koysun o zaman ama GT 635 ne ya GT 640 da 2 boyutlu oyun kasmisti

Forumda birşeyi sormadan önce google kullanın. Bu bir imzadır genele söylenmiştir. Tapatalktan giriyorum.

H

hsndmrts_

Ziyaretçi
680 al paran varsa[DOUBLEPOST=1408648280,1408648172][/DOUBLEPOST]680 kullanıyorum fakat orjinal kalıbı ile diil ama performansı gayet iyi.

ununbium

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
680 al paran varsa[DOUBLEPOST=1408648280,1408648172][/DOUBLEPOST]680 kullanıyorum fakat orjinal kalıbı ile diil ama performansı gayet iyi.
Oha ya 680 dedi o ne kadar oluyor.

Forumda birşeyi sormadan önce google kullanın. Bu bir imzadır genele söylenmiştir. Tapatalktan giriyorum.

H

hsndmrts_

Ziyaretçi
hocam konuyu okumadım direk yazdım da arkadaşın bütçesini bilmiyorumdum ben 300 e yakın bi fiyatta almıştım ancak sorunluydu şimdi sorunsuz çalıştırıyor evde bi pc bükü (babam) olması iyi oluyor :D

ununbium

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
300 TL'ye 680 300 olduğuna emin misin?

H

hsndmrts_

Ziyaretçi
evet? bozuktu diyorum aşırı ısınma yanıklar ve bir kaç fan kırıkları anlıycan adam bedava vericekti para verelim dedik :D kasası yoktu yanlız direk düz bi şekilde

ununbium

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
evet? bozuktu diyorum aşırı ısınma yanıklar ve bir kaç fan kırıkları anlıycan adam bedava vericekti para verelim dedik :D kasası yoktu yanlız direk düz bi şekilde
Tamam ben susuyorum....

H

hsndmrts_

Ziyaretçi
hocam donanımdan aldım ya konuyu gösteriyim :D allah aşkı yapma

mciltrot34

International Rias Fanclup President
En iyi cevaplar
1
Hee o da iyiymiş bende 0 asus directcu II OC GTX 780 TI

Bendede MSI Lightning R9 290X 4 GB GDDR5 512 BIT Var. Mantle Sayesinde 780'in 2 Katı Performans Alıyorum Nerdeyse Verdiğiniz Paraya Yazık :)