Son Günlerde Artan Banlı Kullanıcı

BT_GoD

Düşmüş Melek
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Yorumları Oku kimse çekmedi banı

Forumda birşeyi sormadan önce google kullanın. Bu bir imzadır genele söylenmiştir. Tapatalktan giriyorum.
Yani moderatörler her zaman haklıdır ifadesini bir kenara atalım lütfen @BT_GoD

Forumda birşeyi sormadan önce google kullanın. Bu bir imzadır genele söylenmiştir. Tapatalktan giriyorum.

Her zaman moderatörler haklıdır demiyorum ben ama halledicez bir dakika.
@SearchTR arkadaşımız tablet ile girdiği için bir yanlışlık çıktığını tabletin kendiliğinden spam yaptığını söylüyor. Lütfen uyarıları bunu göze alarak tekrar gözden geçirir misiniz ? Sayın site yöneticimiz @tekno 51 uygunsanız sizde ilgilenir misiniz ?

BT_GoD

Düşmüş Melek
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Beyler lütfen kişisel sohbetleri burada yapmayın bu konudan uzaklaşmak olarak algılanıyor. :)

ununbium

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Teşekkür ederim, başvurumu bir kaç gün önce yaptım site yönetimi uygun görürse zevkle görevimi yerine getiririm. Neyse şimdi bunun ne yeri ne zamanı. :)
Ne yazık ki FORUM eskisi gibi değil :-(

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Valla ne diyeyim.Ben de banlanınca O küvette ki güzel kardeşimiz gibi oluyorum,hissediyorum aynı kafayı yaşıyorum. B)
Ben ne diyorum? Benim her zaman kafam güzel. B)

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Bende Creepypasta Türkiye'nin kurucusuyum.Onları okuya okuya kafam güzelleşiyor -,- -Alper (Red_)
Kabul et senin kafan güzel değil.Sen sadece psikolaşıyorsun ona kafası güzel denmez benim gibilere kafası güzel denir.
Ayrıca Akcent'e sardım bu aralar.