Bi Yardımcı olun Bilgisayardan Anlayan biri baksın

ununbium

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Peki soracaksın benim test niye daha iyiydi diye çoğu oyunda %20 ye varan performans artışı sağlayan driver güncelleme yeni geldi seninkiler eski olduğu için yanlışı gösteriyor

Forumda birşeyi sormadan önce google kullanın. Bu bir imzadır genele söylenmiştir. Tapatalktan giriyorum.

mciltrot34

International Rias Fanclup President
En iyi cevaplar
1
Peki soracaksın benim test niye daha iyiydi diye çoğu oyunda %20 ye varan performans artışı sağlayan driver güncelleme yeni geldi seninkiler eski olduğu için yanlışı gösteriyor

Forumda birşeyi sormadan önce google kullanın. Bu bir imzadır genele söylenmiştir. Tapatalktan giriyorum.
Aaa unutmuşsun şu an neredeyse kimsenin 4 k monitorü yok! Yani 780Tiye gerekde yok. Bu arada mantle zaten directxden %40 daha verimli ve guncelleme ile gelistirilebildigi icin sen gta 6 yi medium high oynarken ben mantle ile Full Hd ultra 60fps sabit video cekiyor olacagim mucksss

LG G2 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi.

mciltrot34

En iyi cevaplar
1
Bu arada bunlar ulke genelinde kanitlanmis benchmark yani hata yok.

ununbium

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aaa unutmuşsun şu an neredeyse kimsenin 4 k monitorü yok! Yani 780Tiye gerekde yok. Bu arada mantle zaten directxden %40 daha verimli ve guncelleme ile gelistirilebildigi icin sen gta 6 yi medium high oynarken ben mantle ile Full Hd ultra 60fps sabit video cekiyor olacagim mucksss

Bence gta 6 değil gta 5 çıkmadan önce dx12 gelecek şu anda test aşamasında olsa da güzel fps artışı sağlanıyor.

Biri şu çocuğa gtx 780 TI nin en hızlı Single GPU ekran kartı olduğunu söylesin..

ununbium

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0

Sen bir de Render de gel Video çekecek missin bakıyorum artık onda da Mantle acarsin ya... Ya...

mciltrot34

En iyi cevaplar
1
Sen bir de Render de gel Video çekecek missin bakıyorum artık onda da Mantle acarsin ya... Ya...

Evet Bandicam Mantle Desteklediği İçin Videolarda Sorun Olmayacak Artık ^^

ununbium

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet Bandicam Mantle Desteklediği İçin Videolarda Sorun Olmayacak Artık ^^
Peki senin ekran kartın titan z den de güçlü ...
Renderin ne demek olduğunu bile bilmiyor.

mciltrot34

En iyi cevaplar
1
Peki senin ekran kartın titan z den de güçlü ...
Renderin ne demek olduğunu bile bilmiyor.

Ben sana titan z'den güçlümü dedim? Titan Z Para israfı fakat R9 290x zaten işini fazlası ile gördüğü için pek sorunu olmuyor 24 GB'lik videoyu 35 Saniyede SSD ile Renderladı. Yani Bu NVIDIA Kessinlikle Para Tuzağı. Zaten Titan Z Alacağıma 2 Adet R9 295x2 Alırım O Nerdeyse 1.5 katı Crossfire Yapıp 2 Katına Çıkartırım Performansı Bu Sayede Titan Z Elinizde kalır Bizde Mis Gibi Video Çekeriz 16 GB GDDR5 İle Mucksss^^

ununbium

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben sana titan z'den güçlümü dedim? Titan Z Para israfı fakat R9 290x zaten işini fazlası ile gördüğü için pek sorunu olmuyor 24 GB'lik videoyu 35 Saniyede SSD ile Renderladı. Yani Bu NVIDIA Kessinlikle Para Tuzağı. Zaten Titan Z Alacağıma 2 Adet R9 295x2 Alırım O Nerdeyse 1.5 katı Crossfire Yapıp 2 Katına Çıkartırım Performansı Bu Sayede Titan Z Elinizde kalır Bizde Mis Gibi Video Çekeriz 16 GB GDDR5 İle Mucksss^^
Acaba hangi codeci kullanıyorsun.. Ve codec leveli kaç?

mciltrot34

En iyi cevaplar
1
Acaba hangi codeci kullanıyorsun.. Ve codec leveli kaç?

H.264 Amd'nin Özel Editlediği Codec'i. Umarım bir daha mesaj yazmazsın çünkü uğraşmaktan bıktım artık.