- En iyi cevaplar
- 0
Tabii neden olmasın.Benimle de röportaj yap lao
Sent from my NOKIA Lumia 820 using Tapatalk.
Tabii neden olmasın.Benimle de röportaj yap lao
Sent from my NOKIA Lumia 820 using Tapatalk.
Yaparız tabii.Adamım beninle yap en eski forum üyelerinden biriyim peki neden 300+ mesaj var eskiden ikidenir 100 mesaj eksilirdi çok *** bir şeydi
Paylaşan demi benimkiniYaparız tabii.![]()
Evet ama sırasıyla.Paylaşan demi benimkini![]()
OkEvet ama sırasıyla.![]()
11. doktor der ki;Hayır. Sıradan insan dediğim sıradan bir insanın sahip oldukları şeylerin aynılarına sahibim beyin, kalp, böbrek vs... falan .__.
Sırasıyla herkesle yapmak isterim.Harem grubunun kurucusu (ben B)) ile de röportaj yapmak istersiniz her halde?
Seni de gruba bekleriz hem grubu daha kimse nasıl bir şey olduğunu bile bilmiyor girmeden belki grubu tanıtan bir haber bile yaparsın?Sırasıyla herkesle yapmak isterim.![]()
Teşekkür ederim, ben şu an grup olaylarına pek açık değilim. İleride grubumu dağıtırsam olabilir.Seni de gruba bekleriz hem grubu daha kimse nasıl bir şey olduğunu bile bilmiyor girmeden belki grubu tanıtan bir haber bile yaparsın?
Sadece bir gruba katılmak gibi bir kural yok istediğiniz kadar gruba katılabilirsiniz.Teşekkür ederim, ben şu an grup olaylarına pek açık değilim. İleride grubumu dağıtırsam olabilir.![]()
Bunun böyle olduğunu biliyorum fakat şu anlık düşünmüyorum yine de teşekkür ederim.Sadece bir gruba katılmak gibi bir kural yok istediğiniz kadar gruba katılabilirsiniz.
Yapıcağınız iş gruba katıl'a tıklamak sonradan da gruba alınınca grupta paylaşılan fotoğraflara bakmak nasıl bir fantaziniz var anlamadım.Bunun böyle olduğunu biliyorum fakat şu anlık düşünmüyorum yine de teşekkür ederim.![]()