Minigames Plugin Paketi | Türkiyede Tek Ve En Iyisi | 1.7.2 | Bungeecord | KemaL895[Yakında]

mciltrot34

International Rias Fanclup President
En iyi cevaplar
1
Paketti Mükemmeleştirmek İçin Uğraşıyorumki Açtığınız Sunucu Kaliteli Olsun. Arkadaşlar Böyle Bir Paketin Yapılması Çok Zor Bir İş Ve Ben Sizler İçin Uğraşıyorum Lütfen Anlayın Beni.

KralDerT

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Paketti Mükemmeleştirmek İçin Uğraşıyorumki Açtığınız Sunucu Kaliteli Olsun. Arkadaşlar Böyle Bir Paketin Yapılması Çok Zor Bir İş Ve Ben Sizler İçin Uğraşıyorum Lütfen Anlayın Beni.
Anlıyoruz bea :)
Sakin olun sizde siz hiç paket yapmamıssınızdır adam bide minigames paketini yapıyo bütün pluginlerini bulmak
sonra o bulduğu pluginleri türkçeleştirmek ayrı bir dert
EDİT: Ama gerçektan biraz hızlı olsan :)

mciltrot34

En iyi cevaplar
1
Anlıyoruz bea :)
Sakin olun sizde siz hiç paket yapmamıssınızdır adam bide minigames paketini yapıyo bütün pluginlerini bulmak
sonra o bulduğu pluginleri türkçeleştirmek ayrı bir dert
EDİT: Ama gerçektan biraz hızlı olsan :)
Olur. Java editlesene biraz? Zaten 2 dakkada bitiyor...

LG G2 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi.

Leolutanis

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çok kaliteli olucağına inanıyorum kullanmayı bile aklımdan geçirdim minigameslerde vip gibi özel şeyler varmı gerçek parayla satilan

Atiılla

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Türkiyede minigames server'larının cok fazla olucagını zannetmiyorum fakat faction tarzı server'lara eglence amacli konulabilir sonuc olarak büyük bir devrim yaratabilir.

mciltrot34

En iyi cevaplar
1
Çok kaliteli olucağına inanıyorum kullanmayı bile aklımdan geçirdim minigameslerde vip gibi özel şeyler varmı gerçek parayla satilan
Eklediğim pluginlerde viplere özel bir ayrıcalık yoktur. Fakat oyunlara özel point veya para satabilirsiniz.
Türkiyede minigames server'larının cok fazla olucagını zannetmiyorum fakat faction tarzı server'lara eglence amacli konulabilir sonuc olarak büyük bir devrim yaratabilir.
Teşekkürler ama bu paket sadece ve sadece Minigames olduğu için hiçbir pakete eklenemez plugin çıkarılamaz yada ayarlarıyla oynanamaz. Sabit bir paket bu faction gibi kurcalanmaz :) Fakat yakında küçük oyunlar paylaşacağım arkadaşlarınızla hamachi vb şeylerle oynarsınız :D

KralDerT

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eklediğim pluginlerde viplere özel bir ayrıcalık yoktur. Fakat oyunlara özel point veya para satabilirsiniz.

Teşekkürler ama bu paket sadece ve sadece Minigames olduğu için hiçbir pakete eklenemez plugin çıkarılamaz yada ayarlarıyla oynanamaz. Sabit bir paket bu faction gibi kurcalanmaz :) Fakat yakında küçük oyunlar paylaşacağım arkadaşlarınızla hamachi vb şeylerle oynarsınız :D
Ortalama bi süre versen ? Çünkü yarın makina alacağım map filan hazır minigamesler ekleyeceğim farklı server açıp yani ondan ortalama bi zaman söylesen ?
Eğer çok geç vericeksen paketi
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
bulacağım pluginleri sonra yapabildiğim kadar türkçeleştirip koyacağım

mciltrot34

En iyi cevaplar
1
Ortalama bi süre versen ? Çünkü yarın makina alacağım map filan hazır minigamesler ekleyeceğim farklı server açıp yani ondan ortalama bi zaman söylesen ?
Eğer çok geç vericeksen paketi
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
bulacağım pluginleri sonra yapabildiğim kadar türkçeleştirip koyacağım
Belli olmaz. Ayın 26 sı Gibi Paket Biter.