mciltrot34
International Rias Fanclup President
- En iyi cevaplar
- 1
Paketti Mükemmeleştirmek İçin Uğraşıyorumki Açtığınız Sunucu Kaliteli Olsun. Arkadaşlar Böyle Bir Paketin Yapılması Çok Zor Bir İş Ve Ben Sizler İçin Uğraşıyorum Lütfen Anlayın Beni.
Anlıyoruz beaPaketti Mükemmeleştirmek İçin Uğraşıyorumki Açtığınız Sunucu Kaliteli Olsun. Arkadaşlar Böyle Bir Paketin Yapılması Çok Zor Bir İş Ve Ben Sizler İçin Uğraşıyorum Lütfen Anlayın Beni.
Olur. Java editlesene biraz? Zaten 2 dakkada bitiyor...Anlıyoruz bea
Sakin olun sizde siz hiç paket yapmamıssınızdır adam bide minigames paketini yapıyo bütün pluginlerini bulmak
sonra o bulduğu pluginleri türkçeleştirmek ayrı bir dert
EDİT: Ama gerçektan biraz hızlı olsan![]()
Eklediğim pluginlerde viplere özel bir ayrıcalık yoktur. Fakat oyunlara özel point veya para satabilirsiniz.Çok kaliteli olucağına inanıyorum kullanmayı bile aklımdan geçirdim minigameslerde vip gibi özel şeyler varmı gerçek parayla satilan
Teşekkürler ama bu paket sadece ve sadece Minigames olduğu için hiçbir pakete eklenemez plugin çıkarılamaz yada ayarlarıyla oynanamaz. Sabit bir paket bu faction gibi kurcalanmazTürkiyede minigames server'larının cok fazla olucagını zannetmiyorum fakat faction tarzı server'lara eglence amacli konulabilir sonuc olarak büyük bir devrim yaratabilir.
Ortalama bi süre versen ? Çünkü yarın makina alacağım map filan hazır minigamesler ekleyeceğim farklı server açıp yani ondan ortalama bi zaman söylesen ?Eklediğim pluginlerde viplere özel bir ayrıcalık yoktur. Fakat oyunlara özel point veya para satabilirsiniz.
Teşekkürler ama bu paket sadece ve sadece Minigames olduğu için hiçbir pakete eklenemez plugin çıkarılamaz yada ayarlarıyla oynanamaz. Sabit bir paket bu faction gibi kurcalanmazFakat yakında küçük oyunlar paylaşacağım arkadaşlarınızla hamachi vb şeylerle oynarsınız
![]()
Belli olmaz. Ayın 26 sı Gibi Paket Biter.Ortalama bi süre versen ? Çünkü yarın makina alacağım map filan hazır minigamesler ekleyeceğim farklı server açıp yani ondan ortalama bi zaman söylesen ?
Eğer çok geç vericeksen paketiLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.bulacağım pluginleri sonra yapabildiğim kadar türkçeleştirip koyacağım
Hadi bakalım hayırlısı bungecord ile ilgili bilgim yok nasıl yaparızBelli olmaz. Ayın 26 sı Gibi Paket Biter.
Paket bittiğinde aşırı ayrıntılı bir şekilde nasıl yapılacağını söyleyeceğim ^^ O konuda şüpheniz olmasın yani.Hadi bakalım hayırlısı bungecord ile ilgili bilgim yok nasıl yaparız
Saolasın kolay gelsinPaket bittiğinde aşırı ayrıntılı bir şekilde nasıl yapılacağını söyleyeceğim ^^ O konuda şüpheniz olmasın yani.
Bu paketi başka bir konuda paylaşacağım paketin çıkması uzun sürer.bittimi
Ne zamandır bekliyoruz at artık bitsin bitmesin umrumda değilBu paketi başka bir konuda paylaşacağım paketin çıkması uzun sürer.
LG G2 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi.