Rehber | İnternetten Kayıt | MySQL | Domain | Web Hosting | PHP | Örnek Web Site

Emirca52

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
İngilizcesini[DOUBLEPOST=1403602819,1403602772][/DOUBLEPOST]Zaten 10 Dk Araştırsalar Bulurlar Bencede Gerek Yok Koymaya.

H

hsndmrts_

Ziyaretçi
hocam ben Zyro WebSite Builder kullanıyorum ona nasıl eklerim? bi yardımcı olursa live:adventure.mapers_2 bu skype adreism.

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
hocam ben Zyro WebSite Builder kullanıyorum ona nasıl eklerim? bi yardımcı olursa live:adventure.mapers_2 bu skype adreism.
Merhaba daha önce web site yapımı için bir program kullanamdığım için doğru bir cevap veremeyebilirim. Ama yardım edebilmem için ne eklemeye çalıştığınızı kesin olarak bilmem gerek.

H

hsndmrts_

Ziyaretçi
direkt isim şifre yazarak sunucuya kaydolma email falan başka şeyler yok bi isimle pasaport istiycek zyro da baktım bi html kod giriliyor bide flash falan var acaba yapılır mı?

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
HTML ile PHP beraber çalışır. PHP kullanmanız için gerekli tek şey PHP uyumlu bir sistem ki her sistem uyar. Sonra yapmanız gereken dosyayı .php olarak kaydetmek. O zaman php kodlaır çalıştırabilir.
Şu yukarıdaki örnekten gitmek gerekirse:

<form method='POST' Action= ''> olarak görebilirisniz. Bu form bulunduğu sayfa POST ediyormuş. Yani küçük bir kodlama ile bunlar kaydedilebilir:

PHP:
if(isset($_POST['username'])){
$db = new PDO("mysql:host=localhost;dbname=dbismi", "root","password");

$sql = $db -> prepare("INSERT INTO kayitlar (username,apssword) VALUES(:username,:password)");
$sql -> bindParam(':username', $_POST['username'], PDO::PARAM_STR);
$sql -> bindParam(':password',$_POST['password'], PDO::PARAM_STR);
$sql -> execute();

echo "Kayıt Başarılı!";
}
Gibi

H

hsndmrts_

Ziyaretçi
hocam html olarak zyro da şöyle bi bölüm var yani html böyle ekleniyor:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

şimdi şu üsteki arkadaşın ki gibi yapmak istiyorum giriş yap olmıycak sadece kayıt ol email de olması gerektiğini şimdi anladım :) 3 tane kutu olucak İsim Şifre E-mail bunları nasıl yapıcam yani html olarak nasıl ekleyebilirim kodlarını falan nerden bulabilirim?

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
hocam html olarak zyro da şöyle bi bölüm var yani html böyle ekleniyor:

şimdi şu üsteki arkadaşın ki gibi yapmak istiyorum giriş yap olmıycak sadece kayıt ol email de olması gerektiğini şimdi anladım :) 3 tane kutu olucak İsim Şifre E-mail bunları nasıl yapıcam yani html olarak nasıl ekleyebilirim kodlarını falan nerden bulabilirim?
Bu sitelerde çoğu zaman sitenin dış görünüşü yaratılır. Sonra bu belgeler alınır ve bir site kullanmadan php kodlamaları yapılır. O yüzden işinizi bitirdikten sonra bir notepad programı ile php kodlamasını yapabilirisniz.

H

hsndmrts_

Ziyaretçi
evet dış görünüş bitti sayılır ftp elimde var php leri falan nereye atıcam

böyle bi dosya düzeni var phpmailer a mı atıcam yoksa ana dizinemi, attıktan sonra siteye nasıl ekliycem php içermiyor herhalde zyro emin diilim ama içermiyor olabilir ama .php ler var ozaman içeriyorda olabilir hiç bişi bilmiyorum şu kodu nerden bulucam ki 1 haftadır uğraşıyorum bi kod bile bulamadım kod verin allah aşkına ya :( :( :(

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
evet dış görünüş bitti sayılır ftp elimde var php leri falan nereye atıcam

böyle bi dosya düzeni var phpmailer a mı atıcam yoksa ana dizinemi, attıktan sonra siteye nasıl ekliycem php içermiyor herhalde zyro emin diilim ama içermiyor olabilir ama .php ler var ozaman içeriyorda olabilir hiç bişi bilmiyorum şu kodu nerden bulucam ki 1 haftadır uğraşıyorum bi kod bile bulamadım kod verin allah aşkına ya :( :( :(
PHP'ler belgelerin içinde kullanılır. Mesela yukarıda gösterilen örnek site ve benim üzerinden anlattım form aynı anda kullanılır. Yani kayit.html belgesi var diyelim;
İçinde de yukarıdaki örnek sitenin benim üzerinde anlattığım <form> var diyelim. </form> tag'ının altına benim orada yazdığım PHP kodları yazılırsa Butona basıldığından iki veri msyql'e kaydedilir. tabi sorun çıkmaması için PHP kodları eklendikten sonra kayit.html => kayit.php oalrak kaydedilir.

H

hsndmrts_

Ziyaretçi
hocam ben şimdi senin verdiğin kodu kayit.html ye kaydediğ hangi klasöre atmalıyım yada kaydetmeden direk dosyaların içersindekilere mi koymalıyım?