Merhaba daha önce web site yapımı için bir program kullanamdığım için doğru bir cevap veremeyebilirim. Ama yardım edebilmem için ne eklemeye çalıştığınızı kesin olarak bilmem gerek.hocam ben Zyro WebSite Builder kullanıyorum ona nasıl eklerim? bi yardımcı olursa live:adventure.mapers_2 bu skype adreism.
if(isset($_POST['username'])){
$db = new PDO("mysql:host=localhost;dbname=dbismi", "root","password");
$sql = $db -> prepare("INSERT INTO kayitlar (username,apssword) VALUES(:username,:password)");
$sql -> bindParam(':username', $_POST['username'], PDO::PARAM_STR);
$sql -> bindParam(':password',$_POST['password'], PDO::PARAM_STR);
$sql -> execute();
echo "Kayıt Başarılı!";
}
hocam bu html kodu dimi?
<form>
</form>
Bu sitelerde çoğu zaman sitenin dış görünüşü yaratılır. Sonra bu belgeler alınır ve bir site kullanmadan php kodlamaları yapılır. O yüzden işinizi bitirdikten sonra bir notepad programı ile php kodlamasını yapabilirisniz.hocam html olarak zyro da şöyle bi bölüm var yani html böyle ekleniyor:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
şimdi şu üsteki arkadaşın ki gibi yapmak istiyorum giriş yap olmıycak sadece kayıt ol email de olması gerektiğini şimdi anladım3 tane kutu olucak İsim Şifre E-mail bunları nasıl yapıcam yani html olarak nasıl ekleyebilirim kodlarını falan nerden bulabilirim?
PHP'ler belgelerin içinde kullanılır. Mesela yukarıda gösterilen örnek site ve benim üzerinden anlattım form aynı anda kullanılır. Yani kayit.html belgesi var diyelim;evet dış görünüş bitti sayılır ftp elimde var php leri falan nereye atıcam
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
böyle bi dosya düzeni var phpmailer a mı atıcam yoksa ana dizinemi, attıktan sonra siteye nasıl ekliycem php içermiyor herhalde zyro emin diilim ama içermiyor olabilir ama .php ler var ozaman içeriyorda olabilir hiç bişi bilmiyorum şu kodu nerden bulucam ki 1 haftadır uğraşıyorum bi kod bile bulamadım kod verin allah aşkına ya![]()
![]()
![]()