Baturkmez
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Ya TheVeteran35 öyle demişti de pek anlamam ben.Ekran kartı flash bellek değil ki zrt pırt değiştirip kullanalım xD
Ya TheVeteran35 öyle demişti de pek anlamam ben.Ekran kartı flash bellek değil ki zrt pırt değiştirip kullanalım xD
Yükledim oynayacağım birazdan...Ya TheVeteran35 öyle demişti de pek anlamam ben.Harita nasıl olmuş? Oynadın mı?
Tamam, yorumunu bekliyorum.Yükledim oynayacağım birazdan...
Bu fotoğrafı konunun başında sorun yaşayanlar için kullanabilir miyim?Bahsettiğim şey bu![]()
Olabilir.Bu fotoğrafı konunun başında sorun yaşayanlar için kullanabilir miyim?
Güzel bir hikaye , oyunun akıcılığı , ilginç tuzaklar parkurlar vb. şeyler easter egg ler ve rekabet sistemi (puan toplama , hızlı bitirme gibi) şeyler ile haritan cidden güzel olabilir.Merakla bekliyorum oynayacağım eğer yakın bir zamanda haritayı paylaşırsan özelden mesaj atıp bildirirsen sevinirim.![]()
Şu easter egg ne demek? Başka bir yerde de görmüştüm de anlamadım. Paskalys yumurtası falan mı?
Tapatalk...
Karmaşık olmasını anlamadım ki. Güneye doğru ilerlenmesini söylemiştim. Portaldan sonra hikaye var ve Boss'lar var. Tamamen bitirdin mi?Harita çok karmaşık o portalı bulana kadar canım çıktı. Ordan sonrası da hikaye gibi. Hiçbir şey yok.
Öyle bitmiyor işte. Mezarlığın içini kazmadın mı?hiçbirşey yok. Portaldan sonra sadece birkaç basit bina ve mezarlık var.
Evet.Kazmam mı gerekiyordu o_O