Wollark
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Senin skinini görmüyorlar farkındamısın .-.
Launcher'e Premium birinin adını yazarak girerse, o adamın skin'ini görebilir diğerleri.
Senin skinini görmüyorlar farkındamısın .-.
Adam mineshafter kullanıyorLauncher'e Premium birinin adını yazarak girerse, o adamın skin'ini görebilir diğerleri.
Beyler haftaya pre alıyorum büyük ihtimal . Babamın kartı ile . Hadi hayırlısı ^^
Şimdilik babamın kartını kullanıcamDostum İNİNAL al hayatını yaşa, doya doya harca.
Hazır almışken steam'den de bir garry's mod kap kendine xDŞimdilik babamın kartını kullanıcam
O kadar param yokHazır almışken steam'den de bir garry's mod kap kendine xD
La kart diyoz neredeyse çok şey alırsın onunla. hazır almışken cüzdanı kabart xDO kadar param yok![]()
Kendi paramla alıcam . Babam fark ediyor böyle şeyleri xDLa kart diyoz neredeyse çok şey alırsın onunla. hazır almışken cüzdanı kabart xD
Ehehehe. O zaman de babana minecraft'a zam gelmiş daha çok kullanmam gerek xDKendi paramla alıcam . Babam fark ediyor böyle şeyleri xD
Kes yaEhehehe. O zaman de babana minecraft'a zam gelmiş daha çok kullanmam gerek xD
- Fakat bu skini sadece mineshafter kullananlar gorebilir.Aslında yükleyebilirsin fakat diğer karakterler [Premium veya Oyuncular] senin skinini göremez işte sana ayrıntılı bir anlatım;
İmza; Naympeks
1] İlk Adım Google Amcamıza "MineShafter" Yazarak O Siteye Giriş Yapmaktır.
![]()
2] Giriş yaptığınız an ortada bir kısım da "Get Started" diye bir yazı göreceksiniz ona tıklayınız.
![]()
3] Sonra çıkan işlemleri gerçekleştirmelisiniz tabi ilk olarak kayıt almalısınız.
![]()
4] İlk olarak girişimizi yapalım. "Login" kısmına sol tıklıyalım.
![]()
5] Gelecek yere girişimizi yapalım. Eee kaydımız yoksa ilk olarak bir kayıt alalım. "e-posta adresi" kısmına e-posta adresimizi yazalım herhangi bir kendinize ait e-posta olur!
![]()
6] Şimdi şifremizi oluşturalım ve "Bitti" yerine sol tıklayalım.
![]()
7] E-Posta'mıza gelen onayı onaylayalım ve oradaki linke sol tıklayarak girişimizi yapalım.
![]()
8] Girişimizi yapmış bulunmaktayız. Şimdi işlemleri yapalım.
![]()
9] İşte Yapacağımız İşlem Çizelgesi. Girişimizi yaptık! Şimdi ayarlara gidelim.
![]()
10] Ayarlara gittik ve Pelerin dahi olmak üzere tüm bilgileri dolduralım ve hepsine "Save" diyelim.
![]()
11] MineShafter'e özel Minecraft.jar'ını indirmeye gidelim şimdi o olmazsa olmaz.
![]()
12] Böyle bir uyarı gelirse hiç meraklanmayın milyonlarca kez kullanılmış site hile virüsü gibi bir durum yok. Crack iken ben bile kullandım
![]()
13] Şimdi onu masaüstü'ne alıp açalım ve girişimizi yapalım.
![]()
14] "Play" düğmesi veya tuşcuğuna tıklayalım.
![]()
15] ve işte son madde Herhangi Bir Sunucuya Giriş Yapalım. Ben sadece pelerin yüklemiştim. Skinkide yüklerseniz "mcskinsearch.com/"dan yükleyebilirsiniz.
![]()
Umarım beğeni gelir canım onun umuduyla anlattık!
<-> Bu Kullanımın Zararları <->
Haram: %00,0
Çalmak; %00,0
Gördüğünüz gibi zararı yoktur. İman Power'iniz eskisi gibi sabit kalır.
Yanlış yere yazmış olabilr misin ? Tamam doğruymuş xD- Fakat bu skini sadece mineshafter kullananlar gorebilir.
De işte loKes ya![]()