Minecraft Cracked'e nasıl skin yükleyebilirim ?

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
minecraft.net 'e giriyorsun
orijinal hesap alıyorsun
novaskin'e giriyorsun
istediğin skini seçiyorsun
hesabına yüklüyorsun

yani yükleyemezsin pre alman lazım

Altikardes

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aslında yükleyebilirsin fakat diğer karakterler [Premium veya Oyuncular] senin skinini göremez işte sana ayrıntılı bir anlatım;
İmza; Naympeks
1] İlk Adım Google Amcamıza "MineShafter" Yazarak O Siteye Giriş Yapmaktır.

2] Giriş yaptığınız an ortada bir kısım da "Get Started" diye bir yazı göreceksiniz ona tıklayınız.

3] Sonra çıkan işlemleri gerçekleştirmelisiniz tabi ilk olarak kayıt almalısınız.

4] İlk olarak girişimizi yapalım. "Login" kısmına sol tıklıyalım.

5] Gelecek yere girişimizi yapalım. Eee kaydımız yoksa ilk olarak bir kayıt alalım. "e-posta adresi" kısmına e-posta adresimizi yazalım herhangi bir kendinize ait e-posta olur!

6] Şimdi şifremizi oluşturalım ve "Bitti" yerine sol tıklayalım.

7] E-Posta'mıza gelen onayı onaylayalım ve oradaki linke sol tıklayarak girişimizi yapalım.

8] Girişimizi yapmış bulunmaktayız. Şimdi işlemleri yapalım.

9] İşte Yapacağımız İşlem Çizelgesi. Girişimizi yaptık! Şimdi ayarlara gidelim.

10] Ayarlara gittik ve Pelerin dahi olmak üzere tüm bilgileri dolduralım ve hepsine "Save" diyelim.

11] MineShafter'e özel Minecraft.jar'ını indirmeye gidelim şimdi o olmazsa olmaz.

12] Böyle bir uyarı gelirse hiç meraklanmayın milyonlarca kez kullanılmış site hile virüsü gibi bir durum yok. Crack iken ben bile kullandım :)

13] Şimdi onu masaüstü'ne alıp açalım ve girişimizi yapalım.

14] "Play" düğmesi veya tuşcuğuna tıklayalım.

15] ve işte son madde Herhangi Bir Sunucuya Giriş Yapalım. Ben sadece pelerin yüklemiştim. Skinkide yüklerseniz "mcskinsearch.com/"dan yükleyebilirsiniz.

Umarım beğeni gelir canım onun umuduyla anlattık! :D
<-> Bu Kullanımın Zararları <->
Haram: %00,0
Çalmak; %00,0

Gördüğünüz gibi zararı yoktur. İman Power'iniz eskisi gibi sabit kalır.
- Fakat bu skini sadece mineshafter kullananlar gorebilir.