Konu kilit

Flarrow

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yine Türkiye. Yine. Ya siz bitmeyecek misiniz? Ülkenizi eleştirince elinize ne geçiyor bir türlü anlamış değilim açıkçası. Sen kaç tane Türk yapımı çakma launcher, Türk yapımı hile vb. her hangi bir şey gördün? Hala da ülkeyi eleştiriyorsunuz çakma oyun kullanan insanları değil. Artık kalıplaşmış sanırım hile crack vb. kullanan biri alman bile olsa Türkiyeyi eleştireceksiniz. Ayrıca
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
oyunun istatistiklerin de küfür, hile kullanan oyuncular çoğunlukla diğer sunucularda. Türkiye bu açıdan herkesten %1 iyi. Hala mı eleştiriyorsunuz? Aferin o zaman kendinizi oyun satın aldınız diye yüceltmeye devam edin.

RaptorEX

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Henüz hesabı crack olmayanlar gidiyor lapisli serverlerde VIP alıyor :lol: Ona çok gülüyorum işte :D Kardeşim madem premiumun yok niye VIP alıyorsun xD
Çünkü kart gerektirmiyor aile=anti kart,oyun,internet[DOUBLEPOST=1409163949,1409163865][/DOUBLEPOST]
Yine Türkiye. Yine. Ya siz bitmeyecek misiniz? Ülkenizi eleştirince elinize ne geçiyor bir türlü anlamış değilim açıkçası. Sen kaç tane Türk yapımı çakma launcher, Türk yapımı hile vb. her hangi bir şey gördün? Hala da ülkeyi eleştiriyorsunuz çakma oyun kullanan insanları değil. Artık kalıplaşmış sanırım hile crack vb. kullanan biri alman bile olsa Türkiyeyi eleştireceksiniz. Ayrıca League of Legends oyunun istatistiklerin de küfür, hile kullanan oyuncular çoğunlukla diğer sunucularda. Türkiye bu açıdan herkesten %1 iyi. Hala mı eleştiriyorsunuz? Aferin o zaman kendinizi oyun satın aldınız diye yüceltmeye devam edin.
Bizim amacımız eleştirmek değil

Flarrow

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
"Bildiğiniz gibi Türkiye minecraftı hemen her kez crack oynuyor"
Bu eleştirmek değil mi yani?

zombiespaceman1

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Minecraft oynamıyorum. Paralı oyunlar pek de ilgimi çekmiyor. Steam'ımda 13 tane orjinal oyun var ama hiçbiri Team Fortress 2 kadar zevk vermiyor(ki bedava) Bence minecraft'ın paralı olmasında sıkıntı yok 20 TL 40 TL olsa alırdım da 60 Tl biraz pahalı. Ona 60 TL vereceğime gider steamde zamanında en çok satın alınan oyun dayz'yi alırım. Ve 60 TL değil 600 TL bile vereceğine inanmıyorum. Ama boşver zaten lafın gelşi söylemişsindir 600 TL'yi ^_^
Tf ayrı zevkli :D Pirinç canavarı craft ettim saat önce B)

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
"Bildiğiniz gibi Türkiye minecraftı hemen her kez crack oynuyor"
Bu eleştirmek değil mi yani?
Elestirmek degilde icinde bulundugumuz durum. Ulkemizdeki insanlar kufur disinda guvenilir saygili durust insanlara sahip fakat crack oynamayi nedense cok seviyorlar.

GM FOX cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

zombiespaceman1

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Elestirmek degilde icinde bulundugumuz durum. Ulkemizdeki insanlar kufur disinda guvenilir saygili durust insanlara sahip fakat crack oynamayi nedense cok seviyorlar.

Adam çekiliş yapıyor facebook ta . Alta yazmış ki torrent var niye çekilişe katılayım ki :{

Ginsan

Marangoz
En iyi cevaplar
0
türk oyuncuların hep kötü yanlarını değil iyi yanlarını da belirtin. Evet emeğe değer vermeyen , sürekli küfürlü konuşan , hile kullanarak oyunun anlamını bozan kişiler var ama herkes böyle değil lütfen konuşurken genelleme yapmayın

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Minecraft oynamıyorum. Paralı oyunlar pek de ilgimi çekmiyor. Steam'ımda 13 tane orjinal oyun var ama hiçbiri Team Fortress 2 kadar zevk vermiyor(ki bedava) Bence minecraft'ın paralı olmasında sıkıntı yok 20 TL 40 TL olsa alırdım da 60 Tl biraz pahalı. Ona 60 TL vereceğime gider steamde zamanında en çok satın alınan oyun dayz'yi alırım. Ve 60 TL değil 600 TL bile vereceğine inanmıyorum. Ama boşver zaten lafın gelşi söylemişsindir 600 TL'yi ^_^
Lafin gelisi soyledim. Tabikide sizin fikirlerinizi elestirme hakkim yok ben 60 tl yi pahali olarak gorurum siz gormessiniz. Her insanin kendi oyun tarzina gore degisir :)

RaptorEX

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
türk oyuncuların hep kötü yanlarını değil iyi yanlarını da belirtin. Evet emeğe değer vermeyen , sürekli küfürlü konuşan , hile kullanarak oyunun anlamını bozan kişiler var ama herkes böyle değil lütfen konuşurken genelleme yapmayın
Ben Türkleri aşağılayıcı bir şey yazmadım sadece crackın ülkemizdeki durumunu ve nedenini yazdı

Altikardes

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
- Açıkcası ben çalışıp kendi paramla aldım.Başkasının emeğiyle bir şey alınca kötü oluyor.(bana göre.)