Sembol+ || Daha renkli sohbetlere merhaba || Skript

Skript yapmaya devam etmeli miyim?

• Devam etmelisin.

Kullanılan: 14 93.3%
  • Etsende olur etmesende.

Kullanılan: 1 6.7%
  • Skriptlerini beğenmedim. Bırak bu işi.

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    15

QuestCraftTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Skript ram'de daha az yer kaplar diye bir şey yoktur. Sonuçta burada Skript plugini senin yazdığın değerleri java'ya çevirip sunuyor. Pek farkı yok aslında. Tek farkı Skript daha kullanışlı. Ayriyetten skripti yapılan şeyleri inceleyip Türkçe'sini yapmışsın. Orijinal ol biraz. Yani yap yapma demiyorum fakat bunları herkes yapabiliyor. Herkesin yapabildiği şeyleri paylaşman da... Hmm biraz monoton.
Skript ile yapman daha az ram kaplar. Java koduna çevirdigi dogrudur ama tek bir plugin altindan kesintisiz çalistiriyor sistemi. Lagi azaltiyor. Veya ihtiyacin olmuyan kodlar sistem disina çıkıyor.

Belial

V0LTR0N
En iyi cevaplar
0
Skript ile yapman daha az ram kaplar. Java koduna çevirdigi dogrudur ama tek bir plugin altindan kesintisiz çalistiriyor sistemi. Lagi azaltiyor. Veya ihtiyacin olmuyan kodlar sistem disina çıkıyor.
İşte daha kullanışlı. Skript'i o yüzden seviyorum. Fakat Java bilen birisi aynı kodları yazarsa ram kullanma farkı olmayacaktır.

quadopchini

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bunun üstünden antiküfür skript yazdim. Ama

on chat:
replace all "TEST" or "TEST" with "&4(KUFUR)&f" in the message

Böyle 2 satirdada yazabilirdin skripti 30 satir kullanmissin boşa hepsi için ayri on chat: gerekmiyor ama eline saglik
Aklıma gelmedi fakat öyle yapıcaktım Kopyala yapıştır yaptım 1.den sonra ö yüzden :DD

Hayır bu senin ilk adımların yada olmasa bile herkes hata yapabilir.Forumda bunları düzeltmek için vardır.Çok başarılı :)
Pardon o diğer konuydu. Onu sildirttim bunda link yenilendi.

Skript ram'de daha az yer kaplar diye bir şey yoktur. Sonuçta burada Skript plugini senin yazdığın değerleri java'ya çevirip sunuyor. Pek farkı yok aslında. Tek farkı Skript daha kullanışlı. Ayriyetten skripti yapılan şeyleri inceleyip Türkçe'sini yapmışsın. Orijinal ol biraz. Yani yap yapma demiyorum fakat bunları herkes yapabiliyor. Herkesin yapabildiği şeyleri paylaşman da... Hmm biraz monoton.
Aklıma yeni fikirler geldikçe kodluyorum tabii ki. Yeniliklere açık ve yenilikçi bir insanım.

Çok hoş ve başarılır :3
Teşekkür ederim. :3