Thomas & His Friends .__.Uçaklar ve Arabalar'ın devamı gelsin. Gemiler ve trenler de gelse sevinirimAnimasyonları seviyorum
![]()
Devam edecekmiş gibi gözüküyor Spider-Man'ın.Altın pusulanın devamının çekilmesini çok isterdim ve de Spider - Man serisinin 4. film ile devam etmesini.![]()
Amaizing değil Sadece Spider - Man.Devam edecekmiş gibi gözüküyor Spider-Man'ın.
Ben hiç sevmiyorum hele o trenlerin yüz mimikleri var ya televizyona kafa atasım geliyor.[DOUBLEPOST=1409411725,1409411690][/DOUBLEPOST]O film değil loMinika'da çıkıyodu devam etse izlerim
![]()
Belki devam eder Marvel'e yalvar devam filmi gelirAmaizing değil Sadece Spider - Man.
O bir şey mi? En uyuz olduğum Mega Man X serisinin X8'de kalmış olması ve devamının çıkmaması!Bir de oyun sonu Axel virüsleniyordu!Ben hiç sevmiyorum hele o trenlerin yüz mimikleri var ya televizyona kafa atasım geliyor.[DOUBLEPOST=1409411725,1409411690][/DOUBLEPOST]
Belki devam eder Marvel'e yalvar devam filmi gelir![]()
Ben o çizgifilmen korkuyomThomas & His Friends .__.
Ben hiç sevmiyorum hele o trenlerin yüz mimikleri var ya televizyona kafa atasım geliyor.
Bana korkunç geliyor ThomasHaklısın mimikler sinir bozucuAma animasyonlar güzeldir.
![]()
Animasyonları bende severim.Uçaklar ve Arabalar'ın devamı gelsin. Gemiler ve trenler de gelse sevinirimAnimasyonları seviyorum
![]()
Altın pusula güzele benziyor.Altın pusulanın devamının çekilmesini çok isterdim ve de Spider - Man serisinin 4. film ile devam etmesini.
Bu arada @BT_GoD Tebrikler moderatör olmuşsun sonunda.
Hobbit'i bu gün izledim devamı gelmeli bence de.Hobbit 2
The Last Airbender
3. Filminin Fragmanı bile yarım buçuk gösterildi. :/ Neyin kafasısınız siz? 2015'te de Star Wars geliyor daha neler neler var 2015'te. B)Animasyonları bende severim.Neşeli ayaklar çok güzeldi.
Altın pusula güzele benziyor.Teşekkür ederim.
[DOUBLEPOST=1409412216,1409412161][/DOUBLEPOST]
Hobbit'i bu gün izledim devamı gelmeli bence de.
Gerçekten mi ? Çok şaşırdım şu an heme 3'leme yapmalıyım.3. Filminin Fragmanı bile yarım buçuk gösterildi. :/ Neyin kafasısınız siz? 2015'te de Star Wars geliyor daha neler neler var 2015'te. B)
Hiç korkunç değil benceBana korkunç geliyor Thomas![]()
Animasyonları bende severim.Neşeli ayaklar çok güzeldi.