Yes. Işınlanmayı nicola tesla buldu ama sadece atomlar ışınlanıyor. Molekül bile değil atom. Z. Makinesi de bulunmadı maalesef efsanelerle hayatınızı sürdürmeyin. Ayrıca aksini iddia etmek kimseye bir şey kazandırmaz o makine bulunmadıkça. Gidin çalışın kendiniz icat edin zaman makinesini böyle saçma sapan şeylerle uğraşmayın.
Atomların ışınlanması bizimde ışınlanmamız demek. Matrix serisi çok iyi anlatmıştı bu olayı. Ayrıca, Tesla ışık konusunda neredeyse her konunun mucidi. Monitör fikri bile geliştirilerek yapılmış Tesla fikri. Ayrıca katılıyorum, makine bulunmuş olsa haberi sızardı.[DOUBLEPOST=1409474033,1409473853][/DOUBLEPOST]
Dediğin doğru.Ama zamanın dalga şeklinde yayıldığını ve bir çember şeklinde olduğunu varsayarsak Bu çemberin içinde oluşabilecek sonsuz doğrulardan birinde hayat bulmuş olma ihtimalimiz muhtemel.Benim teorimle uyuşan yanı da bu.Eğer zamanda sıçrayış yapabilirsek başka bir zaman doğrusuna varabilmemiz gayet normal.Bu da geçmişi değiştirmekten geçiyor diye düşünüyorum.Ayrıca bunların paralel evren denen şeyi de doğrulama ihtimali yüksek.
Katılıyorum!
Gizlilik bu sırada da paradoks etkeni oluyor zaten. Eğer geçmişe gittiğin bilgisini geçmiştekilere yayarsan, bir zaman normal icat yapan insanlar hemen buna kafayı sarıp, önemli şeyleri atlayabilirler. Gizlilik yok ise paralel evren teorisi de devreye giriyor.
Keneddy'nin ölümünü hatırlayalım mesela. Eğer geçmişe gidip, o ana varıp nişancının olduğu pencereye bakarsak, daha önceden geldiğimiz için belki orada başka biri olabilir/kimse olmayabilir. Böyle bir şeyi de yaşamak istemeyiz zaten. :/[DOUBLEPOST=1409474191][/DOUBLEPOST]
Ayrıca geçmişe seyahat etmek, doğal yönlerden de paradoks yaratabilir. Ölen amcanızla takılmak için gittiğinizde, amcanız sizin yüzünüzden ölmeyebilir. Gelecek yeniden yazılır mı? Bana göre o an içinde bulunduğun farklı bir paralel evren açılır ve artık o senin amcan olmaz, tanıdığın biri olur. Velev ki amcan evlenip tekrar seni doğurdu, o zaman teknik olarak paradoksun seni önceki evrene geri atması gerek.
[DOUBLEPOST=1409474316][/DOUBLEPOST]
60 saniye kadar uzun dejavu yaşamışlığım var benim.
Benimle dalga geçme çocuk bunu araştırırsan az çok şey bula bilirsin.
60 saniyeye yakın uzunlukta bir dejavu olmaz zaten. O aynı şeyin tekrar yaşanması olur. Dejavu, hayal dünyandan gelen görüntünün gerçekte olması ve ya düşüncelerinin gözlerine vurduğu resmin yaşanması olayıdır. Seninkine "rutin" diyebiliriz. Ama kısa bir tane olmalı dejavu diyorsan. Alınma.