-Zaman Makinesi İcat Edilse Bile, Hükumetten Olmayan Kullanamayacak-

Yeselectro

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Ne Biliyorsun Belki Zorla Götürelecek? :D Olmayak Birşeyin Kavram'ini Yapan dostlarim. :D
O zaman şu yönden düşün, geleceğin de bir durak noktası var. Büyük seçimler geleceği durdurabilir. Belki gelecek durdu ve biz ona doğru gidiyoruz? Belki gelecek biz olacağız? Belki bir yoldan girdikten sonra geçmişe döneceğiz? Belki çoktan döndük fakat kimsenin haberi olmadı? BELKİ JOHN TITOR BENİM! ... Aşırı doz morfin alım da. Prdn.s.s.s

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
O zaman şu yönden düşün, geleceğin de bir durak noktası var. Büyük seçimler geleceği durdurabilir. Belki gelecek durdu ve biz ona doğru gidiyoruz? Belki gelecek biz olacağız? Belki bir yoldan girdikten sonra geçmişe döneceğiz? Belki çoktan döndük fakat kimsenin haberi olmadı? BELKİ JOHN TITOR BENİM! ... Aşırı doz morfin alım da. Prdn.s.s.s
:D lol Şöyle Diyeyim her şey'in Hakikat'i vardir Bir Sonuda Demekki Son Ozaman Olur Ama geçmiş biz'E girerse. :D en düşün artik aciyi. [fazla **** izledim prdn .ss .ss]

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Konu Kanada'ya denizaltı aracılığı ile vardı şu an. Hadi geri dönelim :D
Ciddileşiyorum**
Neden bulan adam geçmişe gelmedi sorusuna karşın:Geçmişe gidip gelme ve bahsettiklerimiz şu an teori üzerine kurulu.Yani bulunan zaman makinesi sadece geleceğe doğru gidiyor olabilir.Onun dışında zaman makinesi aynı zamanda tehlikeli bir şey.Bir insanı deney olarak kullanmak istediğinde bu insanın geçmişte ne yapıp yapmayacağı belli değil.Hatta deney başarısız olup ölebilirde.Ölme riski ve güven de bir etken olabilir.Onun dışında çok da mantıklı ya da akla mantığa yatkın bir cevap veremem.

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
zaman makinesiyle geleceğe gidip kendi zaman makinemizi çalarsak gelecekte zman makinemiz olmayacağından zaman makinesi yok mu olur ?

Kaan697

Vae Victus
En iyi cevaplar
0
1. Geçmişe gidip tek bir hareketi bile farklı yapması zaman makinesinin icat edilmemesine yol açabilir. Ki bu da bayağı değişik olur paradokslar falan filan uzatmayayım.
2. Geleceğe gidemez çünkü gelecek daha oluşmamıştır.

Krumb069

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Bu makineyi kullanıp minecraftta item kopyalama hilesi yapabiliriz :D
Hile:Gelecekte 1 sn sonrasına git.Oradaki bi adama item ver geçmişe git 1 sn bekle o adam itemi sana versin :D

Cazza144

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Zamanda yolculuğun imkansız olduğunu düşünsem de alınan karar doğru ne diyim ;( . İlerde böyle CIA de falan çalışırsak size burda konu açarım :D

• Beğen
Reactions: DIO

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Beyler evet bir savaş olacak ve bütün müslüman ülkeler yok olacak bunu cübbeli ahmet hoca kurandan göstererek açıkladı hem de kuranda bildiğiniz haritaymış gibi açıklıyor :o ve müjdeli bir haber daha tamam şimdi müslüman ülkeler ve bütün müslümanlar gidicek fakat bu savaş Türkiye ye vurmayacakmış yani sakin olun Türkiye de savaş olmayacak.
Ayrı yeten bir bakın : Armageddon Savaşı.