- En iyi cevaplar
- 0
Ne Biliyorsun Belki Zorla Götürelecek?BÖLKİ İSTÖMİYOR!
Ne Biliyorsun Belki Zorla Götürelecek?BÖLKİ İSTÖMİYOR!
O zaman şu yönden düşün, geleceğin de bir durak noktası var. Büyük seçimler geleceği durdurabilir. Belki gelecek durdu ve biz ona doğru gidiyoruz? Belki gelecek biz olacağız? Belki bir yoldan girdikten sonra geçmişe döneceğiz? Belki çoktan döndük fakat kimsenin haberi olmadı? BELKİ JOHN TITOR BENİM! ... Aşırı doz morfin alım da. Prdn.s.s.sNe Biliyorsun Belki Zorla Götürelecek?Olmayak Birşeyin Kavram'ini Yapan dostlarim.
![]()
O zaman şu yönden düşün, geleceğin de bir durak noktası var. Büyük seçimler geleceği durdurabilir. Belki gelecek durdu ve biz ona doğru gidiyoruz? Belki gelecek biz olacağız? Belki bir yoldan girdikten sonra geçmişe döneceğiz? Belki çoktan döndük fakat kimsenin haberi olmadı? BELKİ JOHN TITOR BENİM! ... Aşırı doz morfin alım da. Prdn.s.s.s
Bence bu bize giren zaman değil ama ne asdasdasdasflol Şöyle Diyeyim her şey'in Hakikat'i vardir Bir Sonuda Demekki Son Ozaman Olur Ama geçmiş biz'E girerse.
en düşün artik aciyi. [fazla **** izledim prdn .ss .ss]
Konu Kanada'ya denizaltı aracılığı ile vardı şu an. Hadi geri dönelimBence bu bize giren zaman değil ama ne asdasdasdasf
Yoksa Geçmiş bize nasıl girer onu tartişilim.Konu Kanada'ya denizaltı aracılığı ile vardı şu an. Hadi geri dönelim![]()
Ciddileşiyorum**Konu Kanada'ya denizaltı aracılığı ile vardı şu an. Hadi geri dönelim![]()
Hayır, geçmişten getirdiğin zaman makinesi gelecektekinin yerini alır. Tabi ikisini birden götüremeyeceğin için. ^^zaman makinesiyle geleceğe gidip kendi zaman makinemizi çalarsak gelecekte zman makinemiz olmayacağından zaman makinesi yok mu olur ?
1. Geçmişe gidip tek bir hareketi bile farklı yapması zaman makinesinin icat edilmemesine yol açabilir. Ki bu da bayağı değişik olur paradokslar falan filan uzatmayayım.
2. Geleceğe gidemez çünkü gelecek daha oluşmamıştır.