TheRegardianGM
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
evvet dier gün oldu paylaş please
Teşekkürler.Linkler yenilendi 3 yere daha upload ettim ^^
Suan gelistiriyorum - VIP plugini gibi yapacağım - Kostumler - Cİft ziplama vbHub Serverler İçin BirebirYabancı Pluginlere Gitmeyin Türk Malı Pluginler Kullanın
Planlar Büyük Dünya Çapında Pluginler Lazım Türkiyeyi Tanıtmak İçin Yabancılar Bizi Orjinal Hesabı Olmayıp Serverlerde 40 Tlik Vip Alan Olarak Görüyor.Suan gelistiriyorum - VIP plugini gibi yapacağım - Kostumler - Cİft ziplama vb
;'( yazık. ama neyazikki gercekPlanlar Büyük Dünya Çapında Pluginler Lazım Türkiyeyi Tanıtmak İçin Yabancılar Bizi Orjinal Hesabı Olmayıp Serverlerde 40 Tlik Vip Alan Olarak Görüyor.
Yarımızdan Çoğu Öyle Bende Bilgilensinler Diye Hergün 2 Rehber Konu Açıyorum En Azından Yardım Ediyorum;'( yazık. ama neyazikki gercek
Şahsen biz ........ ekibi olarak (sunucu spoileri vermeyeyim) vipleri sunucuyu yada bizi sevenler alsın diye düşünüyoruz zorlamıyoruz :/Yarımızdan Çoğu Öyle Bende Bilgilensinler Diye Hergün 2 Rehber Konu Açıyorum En Azından Yardım EdiyorumAma Yetmiyor.
Öyle Olmalı ZATEN[DOUBLEPOST=1409619458,1409619252][/DOUBLEPOST]Herneyse Gayet Güzel PluginŞahsen biz ........ ekibi olarak (sunucu spoileri vermeyeyim) vipleri sunucuyu yada bizi sevenler alsın diye düşünüyoruz zorlamıyoruz :/
Kolay gelsin hayırlı işler teşekkür ederim ^^Geceden beri Bash script yazıyorum. 1 saat sonra da işe gidecem. Yarın akşam müsait olursam deneyip yorumumu yaparım. Hayırlı olsun![]()