Çaylı Büskivili Sohbet

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Peki.O senin görüşün.Görüşün için teşekkürler.Tavisye verirsen uymaya çalışırım :)

Bundan bize neğ?
Tavsiyem şu abudik gubudik şeyler yazma insanı eğlendirmek yerine sıkıyor özellikle ''qııı'' türü şeylerden tamamen kaçın ve durumun içine sert bir ciddiyet kat vampirleri iyice araştır eğer bir şey hakkın da bir şey yazacaksan mutlaka o şeyi çok iyi bir şekilde araştırmalısın.

LokumReyiz

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Herkesin zevkleri farklıdır özellikle ben kitaplarda aşırı seçiciyim şöyle tam ağzıma layık bir macera kitabı olsun beni sürüklesin onu severim ben onun dışında her türlü kitap sıkıcı gelir bana ve beni sıkar.
Eren şunu dinliyorum =
Tamam :/
Dinliyorum :p:

• Beğen
Reactions: DIO

cbg2002

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Herkesin zevkleri farklıdır özellikle ben kitaplarda aşırı seçiciyim şöyle tam ağzıma layık bir macera kitabı olsun beni sürüklesin onu severim ben onun dışında her türlü kitap sıkıcı gelir bana ve beni sıkar.
Eren şunu dinliyorum =
Balonda Beş Hafta
Okumadıysan mutlaka okumalısın tam sana göre.

Laloww_

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tavsiyem şu abudik gubudik şeyler yazma insanı eğlendirmek yerine sıkıyor özellikle ''qııı'' türü şeylerden tamamen kaçın ve durumun içine sert bir ciddiyet kat vampirleri iyice araştır eğer bir şey hakkın da bir şey yazacaksan mutlaka o şeyi çok iyi bir şekilde araştırmalısın.
Tavsiyen için sağol.Beni öyle şeyler güldürüyor.Yaşın verdiğindendir heralde.Kitaba macera katmaya çalışırım.Gerçekten güzel tavsiye ve gerçekten iyi bir kitap seçme düzenin var.

• Beğen
Reactions: DIO

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0