Laloww_
Altın Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Peki.O senin görüşün.Görüşün için teşekkürler.Tavisye verirsen uymaya çalışırımVampir hariç her şeyi kötü geldi bana.
Bundan bize neğ?Benden değil lokumdan korkun!
Şunu dinliyor:
Peki.O senin görüşün.Görüşün için teşekkürler.Tavisye verirsen uymaya çalışırımVampir hariç her şeyi kötü geldi bana.
Bundan bize neğ?Benden değil lokumdan korkun!
Şunu dinliyor:
Benden değil lokumdan korkun!
Şunu dinliyor:
Herkesin zevkleri farklıdır özellikle ben kitaplarda aşırı seçiciyim şöyle tam ağzıma layık bir macera kitabı olsun beni sürüklesin onu severim ben onun dışında her türlü kitap sıkıcı gelir bana ve beni sıkar.Görüşüne saygı duyuyorum ama bence çok güzel.
O değilde hadi yazPeki.O senin görüşün.Görüşün için teşekkürler.Tavisye verirsen uymaya çalışırım
Bundan bize neğ?
Tavsiyem şu abudik gubudik şeyler yazma insanı eğlendirmek yerine sıkıyor özellikle ''qııı'' türü şeylerden tamamen kaçın ve durumun içine sert bir ciddiyet kat vampirleri iyice araştır eğer bir şey hakkın da bir şey yazacaksan mutlaka o şeyi çok iyi bir şekilde araştırmalısın.Peki.O senin görüşün.Görüşün için teşekkürler.Tavisye verirsen uymaya çalışırım
Bundan bize neğ?
Tamam :/Herkesin zevkleri farklıdır özellikle ben kitaplarda aşırı seçiciyim şöyle tam ağzıma layık bir macera kitabı olsun beni sürüklesin onu severim ben onun dışında her türlü kitap sıkıcı gelir bana ve beni sıkar.
Eren şunu dinliyorum =
Avatarıma tıkladığınızda yaşım görünüyor mu?Tamam :/
Dinliyorum:
Balonda Beş HaftaHerkesin zevkleri farklıdır özellikle ben kitaplarda aşırı seçiciyim şöyle tam ağzıma layık bir macera kitabı olsun beni sürüklesin onu severim ben onun dışında her türlü kitap sıkıcı gelir bana ve beni sıkar.
Eren şunu dinliyorum =
evet+ haç da var ._.Avatarıma tıkladığınızda yaşım görünüyor mu?
Tavsiyen için sağol.Beni öyle şeyler güldürüyor.Yaşın verdiğindendir heralde.Kitaba macera katmaya çalışırım.Gerçekten güzel tavsiye ve gerçekten iyi bir kitap seçme düzenin var.Tavsiyem şu abudik gubudik şeyler yazma insanı eğlendirmek yerine sıkıyor özellikle ''qııı'' türü şeylerden tamamen kaçın ve durumun içine sert bir ciddiyet kat vampirleri iyice araştır eğer bir şey hakkın da bir şey yazacaksan mutlaka o şeyi çok iyi bir şekilde araştırmalısın.
Okudum.Bir sürü macera kitabı okudum ben zamanında :alay: yalnız aya yolculuğu okumadım o kitabı hiç bulamadım onu okumayı çok isterim.[DOUBLEPOST=1409777730,1409777681][/DOUBLEPOST]Balonda Beş Hafta
Okumadıysan mutlaka okumalısın tam sana göre.
Ne zamandan beri X harfi haç oldu? ✗evet+ haç da var ._.
1 sene boyunca onu bulmak için çok uğraştım ama bulamadımOkudum.Bir sürü macera kitabı okudum ben zamanında :alay: yalnız aya yolculuğu okumadım o kitabı hiç bulamadım onu okumayı çok isterim.
Nedense jules werne'nin kitapları pek yok ve bu beni sıkıyor.Aslında sinirlendiriyor.1 sene boyunca onu bulmak için çok uğraştım ama bulamadım![]()
NedenNedense jules werne'nin kitapları pek yok ve bu beni sıkıyor.Aslında sinirlendiriyor.