Hoşgeldin - Ben Forum Mübarekler Lideriyimdir.
#Adam Pıçaklamayı Sevmem.
#Sevap Point ++++++................................................
#I Like listen to ilahi .d (Bule miydi acep)
#Hadi Grşrk .sdaD:ASd
İlahi Dinle Len .dbenim sevap point ------------------------....................... diye gider.
biz de creepypastacıyız
adam pıçaklamak favori işimdir.
I like listen to Rainbow Factory.
hadi bakalım![]()
İlahi Dinle Len .d
Bi Beddua Okurum Çarpılırsın .Yok Rock Dinlesin
Bi Beddua Okurum Çarpılırsın .
İmamlarında Geçer Yavrum.Sadece Annenin Bedduası Geçer...
Biraz bencilce davrandın.Ama gerçekten hakkı verilen görseller açıkçası.1.si "annk" ne demek demek ? Eğer o düşündüğüm küfürün uyarı almamak için düzenlenmiş hali ise çoktan rapor edildin.
2.si,bu,
(Tam bitmemiş hali.)![]()
Bu,
![]()
Bu,
![]()
Ve daha nicelerini yapan kişiyim.MUCK![]()
Anlayamadım?Yeter artık..
Egosunu söndürmek için yaptım ben yoksa öyle biri değilim.Ama bende biraz bencilce davrandım farkındayım.Biraz bencilce davrandın.Ama gerçekten hakkı verilen görseller açıkçası.
Adam sınırsız yasaklandı hayaleti mi konu açacak ? x_xÖncelikle forumumuza hoş geldin. Adımı bilen bilir gizli tutacağım artık (Maskeyi takıyorum) B). Sen bana "Spectra Phantom MK2" diyebilirsin. Kısaca "Spectra". B) MC oynamayı çok severim. Tam bir anti-sosyalimdir. Dünyadaki en anormal kişi olarak görebilirsin beni. Creepypasta denilen korkunç olayları nedense sürekli yaşarım, garip yaratıklar mı çağırıyorum anlayamadım hala...Bakugan en sevdiğim filmdir. MLP ve Tsubasa da sevdiğim diğer filmler.
Hayat felsefem de şudur:
![]()
"Kullanamıyorsam gücün ne anlamı vardır ki?" Spectra Phantom
belki adam biliyor işini? bir çalışmasını gördükten sonra ortaya çıkar zaten her şey. B)
aynen tam beni anlatıyor.[DOUBLEPOST=1409810652,1409810533][/DOUBLEPOST]
benden daha eski zaten ^^
sana dememiştim bn onu :/Anlayamadım?