Son Oyuncu Network Minecraft'ta gerçek hayatı önünüze seriyor...

Açılacak olan sunucu crack mi olsun premium mu?

• Kullanılan toplam oy
    328

IRFN

Sonoyuncu.Network
En iyi cevaplar
0
Böyle şehir kısmına pre'leri koyarsın, crackleri de köy vs. yerlere koyarsın. İsyan çıkartırlar falan çok komik olur. :D
MineCity %90 ihtimalle premium açılacak ve global sunucu olacak. Türkçe, İngilizce ve Almanca olmak üzere 3 sunucusu olacak. Bir oyuncu tek hesaptan birden fazla karakter açabilecek.

Ege.

Altın Madencisi
Ressam
En iyi cevaplar
0
@IRFN abi ben isim değilde onun kategorisi hakkında bir fikir verebilirim size. Son zamanlarda SimCity'nin Minecraft versiyonunu yapmak isteyen bir şahıs, çalışmasına Simburbia adını koymuştu. Ama mesela adam MineCity, SimCraft falan şeyler deseydi çok sıradan, yapmacık bir şey olurdu. Ama onun yerine akılda farklı yer edinmeyi amaçlamış, benzersiz bir isim yapmak istemiş. Sizde böyle yaparsanız iyi olacaktır. Yani ne şehir ne de Minecraft'ımsı bir şey olduğunu çaktırmadan bir isim koyun derim.
Bunu isim arayan arkadaşlara da tavsiye vermiş olayım.

Edit: Aklıma bi' güzel örnek gelmişken yazayım, mesela atıyorum ki; bir şahısın babasının ismi İbrahim, annesinin ki ise Ayşe. Şahısın ismine de İbrayşe ismi verilse ne özlüğü kaldı ki. Emre, Murat, Ahmet falan koyarsın falan vs. MineCity ismi tutmuş ama hala birkaç rötuş yapsanızda fena etmezsiniz bence. Global olarak kolayca bu isimle tanınalım diyorsanız tutmayalım sizi MineCity yapın, başka biri bu isimle sunucu falan açmadıysa.

Son düzenleme:

vErdemSoykal

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben sanırım konuyu geçenlerde okuduydumda şimdi üşendim ve unuttum sonoyuncu mu kaldırılıyo yerine başka server mı gelcek sonoyuncu mu düzenlencek ?

mehmettaskin

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
İsim SonŞehir olabilir.Ya da SonKoloni falan :D(Alakalı.)
Bu arada bence crack olsun.Mesela ben 2 yıldır Son Oyuncu serverinde oynuyorum.(Crackım)Oraya en az 10premium,10 crack arkadaşımı getirmişimdir.Crackler serverleri yaymakta iyidir.
Ha siz "Fakir tim crack tim oyun oynamasa da olur." diyorsanız problem yok sizin düşüncenizdir.
Crack kullanan fakir diye bir şey yok parası olanda almıyor. Bide fakirler internet + pcyi nerden buluyor ? steam indirimlerinde korsan oyundan bile ucuz mesela Terraria 4 tlydi en son.

vErdemSoykal

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben fikrimi değiştirdim premium da olabilri crack de ama premium serverlar sanki böyle daha kraliyet ailesine aitmiş gibi duruyo daha bi asil oluyo lan :D

ZiforTR

Marangoz
En iyi cevaplar
0
@IRFN İrfan abi yardım et.Tabletime xp atıyorum ancak baya yavaş doluyor.Normalde xp kaç dakikada atılır?

mehmettaskin

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bak kardeş bizim işyerimiz var orda mecbur internet oluyor iş dolayısıyla upload-download çok yapıyoruz bu sırada aynı modemden benim bilgisayarım da kullanıyor.(Hemen kaçak demeyin 8çıkışlı modem var.)Yani iş olmasaydı internet de olmazdı.Ayrıca bu bilgisayarı tamamen oyun oynamak için kullanmıyorum ben.İşimiz olduğunda bu bilgisyarda da çalışıyorum.Yani iş olmasaydı,oynayamazdım bu bilgisayarı.Anladın sen beni.
Ben sana demedim ki genel olarak dedim.

McFanatik

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
tabikide premium olacak hadi gencler beni göremiceniz serverde aslada göremiceksiniz
ve aslada premium bir başka severde asla göremiceksiniz cünkü bir oyuna harclıgımdan telefonum ile 5 tl yatırdım diye ceza alan ben 50 lirayı nasıl mcye vericem acaba halime üzülüyorum size iyi eglenceler

McFanatik

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
keşke premium alabilseydim :( bu sene annemi ikna ettim aslında ininial card alcam ptten ininal card ile mc alabiliyoz demi