Uyarı! Devrim Plugin Paketini Kullanmayın! ve Command Block Yardımı

Korkak Adam

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hani yaşınız 12 11 olupta skyoedan bir şey söyleyemeyipte burdan bir şey yazıyorsunuzya ha işte burdan ne halt olduğunuz görülüyor zaten.

LG G2 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi.
Yaşım 11-12 ? Burdan Senin Kaç Yaşında Oldugun Belli Oluyor. Senin Gibi abilerle Skype Konuşmam Söz Konusu Bile Olamaz.

mciltrot34

International Rias Fanclup President
En iyi cevaplar
1
Yaşım 11-12 ? Burdan Senin Kaç Yaşında Oldugun Belli Oluyor. Senin Gibi abilerle Skype Konuşmam Söz Konusu Bile Olamaz.
Yaşım daha büyük diyorsan skype bekleriz. Burdan yazıpta artist gibi davranmak olmuyor işte...

>>TheLegend<<

Легенды никогда не умирают
En iyi cevaplar
4
Şapkan önüne düştüğünde, eğilip kendin alacaksın.

mciltrot34

International Rias Fanclup President
En iyi cevaplar
1
Nereye şikayet edeceksiniz diyorum arkadaşı diyorum. :)
Offff hiç karıştırmıyorum artık. Beynim tütsülendi daha eve girmedim ona rağmen bilgisayara gircek halim kalmadı. Bu yorumları aldıktan sonra serveri yarın tüm şematiklerden ayırmaya karar verdim. Yarın çalışmalara başlarız herhalde. Sizin sunucuda sıfırlanmış iyiydi halbuki :)

Alps

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Offff hiç karıştırmıyorum artık. Beynim tütsülendi daha eve girmedim ona rağmen bilgisayara gircek halim kalmadı. Bu yorumları aldıktan sonra serveri yarın tüm şematiklerden ayırmaya karar verdim. Yarın çalışmalara başlarız herhalde. Sizin sunucuda sıfırlanmış iyiydi halbuki :)

Dahada iyi olacak. :D

Architectus

HATA KODU 404: Üye Bulunamadı
En iyi cevaplar
0
Sen Bunları Boşver Telif Hakları Yok 10-15 kısı TOplanıp Mahkemeye Verseler bile elerinden gelen bir şey yok kendileri zarar görürler Telif Hakkını Sımdı Alsalar bile benim onlardan önce telif hakklarını almadıktan onceki resimlerim var artık gitsin telif hakkını alsın mahkemeye versin yine bişe yapamazlar.[DOUBLEPOST=1409899905,1409899804][/DOUBLEPOST]Ayrıca
Bilgisayar oyunları, konuya ilişkin Danıştay kararı uyarınca sinema eseri kabul edildiğinden zorunlu kayıt-tescile tabidirler ve işlemleri İstanbul Telif Hakları ve Sinema Müdürlüğümüzce yürütülmektedir.

Bu oyunlara Minecraft Server Dahil olmuyor.
telif hakkını alamazsnız.

07veli07

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sen Bunları Boşver Telif Hakları Yok 10-15 kısı TOplanıp Mahkemeye Verseler bile elerinden gelen bir şey yok kendileri zarar görürler Telif Hakkını Sımdı Alsalar bile benim onlardan önce telif hakklarını almadıktan onceki resimlerim var artık gitsin telif hakkını alsın mahkemeye versin yine bişe yapamazlar.[DOUBLEPOST=1409899905,1409899804][/DOUBLEPOST]Ayrıca
Bilgisayar oyunları, konuya ilişkin Danıştay kararı uyarınca sinema eseri kabul edildiğinden zorunlu kayıt-tescile tabidirler ve işlemleri İstanbul Telif Hakları ve Sinema Müdürlüğümüzce yürütülmektedir.

Bu oyunlara Minecraft Server Dahil olmuyor.
telif hakkını alamazsnız.
Suslan Sen abi hırsızın tekisin

Architectus

HATA KODU 404: Üye Bulunamadı
En iyi cevaplar
0
Suslan Sen abi hırsızın tekisin
Hırsız Olan Sensin Ben Sana Dedimi Para İadesi Yapcam Die Test Etin Calıstı Plugin Ama Senın Sorunun Bungecoordla 65 Lira İstedim ServerListPlus için verdin.
bende san verdım test etın calıstı !
ama bungecoord hakkında sana bişe demedık.

AnkaBilisimTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Hırsız Olan Sensin Ben Sana Dedimi Para İadesi Yapcam Die Test Etin Calıstı Plugin Ama Senın Sorunun Bungecoordla 65 Lira İstedim ServerListPlus için verdin.
bende san verdım test etın calıstı !
ama bungecoord hakkında sana bişe demedık.
[14:05:53] ★ AnkaBilisimTR Online Oyun Platformu ★: Sakın Mapı Kullanma Map Emeğimizle Yapıldı !
[14:09:59] Harun Orhan: sanamı sorcam
[14:10:00] Harun Orhan: mk
[14:10:06] Harun Orhan: gelir bakarsın
[14:10:08] Harun Orhan: o mapmı
[14:10:09] Harun Orhan: degilm
[14:10:10] Harun Orhan: i
[14:10:13] Harun Orhan: ondan daha guzelını
[14:10:15] Harun Orhan: yaptım
[14:10:16] Harun Orhan: lan
[14:10:35] Harun Orhan: kıme sorduysam
[14:10:38] Harun Orhan: su an yaptıgın spawn
[14:10:39] Harun Orhan: onların
[14:10:41] Harun Orhan: spawnını
[14:10:42] Harun Orhan: sıker atar
[14:10:46] Harun Orhan: dedi
[14:50:47] Harun Orhan: Bu Arada Veliye bişe
[14:50:48] Harun Orhan: verme
[14:50:50] Harun Orhan: internete
[14:50:52] Harun Orhan: koyuyuo
[14:51:02] Harun Orhan: adaaam

Daha Başka Kanıt istiyorsan Vereyim Kardeşim ?[DOUBLEPOST=1409927612,1409927518][/DOUBLEPOST]
Artisligin Kimin Tasladıgı Apacık Ortada.
Skypede Clownfish Açıp Skype Gelmemi Bekleme :)
TS3 Yada Mumble Gibi Yerlere Beklerim.
Ver Ts3 Hadi Ver Bakalım Geliyorum