2. Cinema 4D Çalışmam

LegendMC

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
İkinci C4D Çalışmamla karşınızdayım programa alışmaya başladım render ayarlarıyla oynadım ve gökyüzü effektleriyle ilgili uğraştım.
Bu sefer aynı sahnede farklı saat ve konumlarda çekilmiş 4 resmim var:

Bu birinci. Bana göre en kötü çıkan. Sabaha karşı saat 5:00:

Bu ikinci. Bu daha güzel diyebiliriz aynı saatte çekildi sadece kamera farklı yerde:

Bu üçüncü. Bu da fena sayılmaz. Gece yarısı çekildi (Saat 3:35):

Bu dörüncü. Bana göre en güzeli. Gündüz saat 16:00:

Öncelikle gece korktuğu için gece resimleri mutsuz yüz ifadesiyken gündüz rahat olduğu için mutlu. Buna dikkat etmenizi istedim. İkinci olarak torch gündüz resminde yanmıyor ve yere atılmış. Yani sönmüş gibi bir his vermeye çalıştım.

Credit Bölümü:
Torch Rig: Anishwij
Steve Rig: Anishwij
Texture Pack: R3DCraft Default Realism

Arkadaşlar halen C4D'de acemiyim. Yani pek te güzel olmadığının farkındayım. Bana destek olmak için konuyu beğenirseniz teşekkür ederim. Ayrıca anishwij'in Steve Rigini alarak ona destek olabilirsiniz. Ayrıca güzel bir animasyonum vardı. Dün gece dosyayı kaydettim. Sabah renderleyecektim. Ancak c4d dosyasını açtığımda hata alıyordum. Bende acele acele bu resimleri tasarladım.

Kısaca lütfen konuyu beğenin ve yorum atın :)

Ekleme: İki tane daha resim:

Ve bana göre en güzeli:

Son düzenleme:

LegendMC

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Görüntü kalitesi kötü durmuş onun dışında güzel .__.
Onu son anda fark ettim renderi 800x600 de almış. Ama tekrar render alacak zamanım kalmadı.[DOUBLEPOST=1409936510,1409936385][/DOUBLEPOST]
Birde yerdeki papatya'yı alırken yapsaydın daha da güzel olabilirdi. Ve ilk 3 resimde neden kabız gibi duruyor ?
Güzel. R3DCraft Smooth Realism de kullanabilirsin.
Üçünüzü de de tatmin ederek Hem çiçeği almak için eğilen, R3DCraft smooth realism kullanan hem de yüksek çözünürlüklü bir render alacağım birazdan. Ya bu akşam ya da yarın konuya koyacağım.[DOUBLEPOST=1409936550][/DOUBLEPOST]
Birde yerdeki papatya'yı alırken yapsaydın daha da güzel olabilirdi. Ve ilk 3 resimde neden kabız gibi duruyor ?
Korkudandır :p

Osndbk41

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Onu son anda fark ettim renderi 800x600 de almış. Ama tekrar render alacak zamanım kalmadı.[DOUBLEPOST=1409936510,1409936385][/DOUBLEPOST]

Üçünüzü de de tatmin ederek Hem çiçeği almak için eğilen, R3DCraft smooth realism kullanan hem de yüksek çözünürlüklü bir render alacağım birazdan. Ya bu akşam ya da yarın konuya koyacağım.[DOUBLEPOST=1409936550][/DOUBLEPOST]
Korkudandır :p

Bide Cinema 4D Kullanımı Zormu Meraktan Soruyorum ._.

LegendMC

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu arada @DaxterMorgan bu konularda uzmandır ona da danışayım. Evet, sence nasıl? Hatalarımı söylermisin @DaxterMorgan[DOUBLEPOST=1409941583,1409936977][/DOUBLEPOST]
Dediğinizi yaptım ve 2 tane daha resim çıkardım. Konuyu güncelledim bakın pls.

DaxterMorgan

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu arada @DaxterMorgan bu konularda uzmandır ona da danışayım. Evet, sence nasıl? Hatalarımı söylermisin @DaxterMorgan[DOUBLEPOST=1409941583,1409936977][/DOUBLEPOST]

Dediğinizi yaptım ve 2 tane daha resim çıkardım. Konuyu güncelledim bakın pls.
Teşekkürler :D
Işık efektine göre karakteri gayet iyi konumlandırmışsın.
İkinci olarak ayrıntılı bir karaktere göre hareketlendirmeleri(bükülme vs.) gayet güzel yapmışsın

Tek sıkıntı eklediğin dokuların çözünürlüklerini 512x512 yaparsan çok daha kaliteli olur
Onun dışında yaptığın her resim çok güzel olmuş :D

LegendMC

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Teşekkürler :D
Işık efektine göre karakteri gayet iyi konumlandırmışsın.
İkinci olarak ayrıntılı bir karaktere göre hareketlendirmeleri(bükülme vs.) gayet güzel yapmışsın

Tek sıkıntı eklediğin dokuların çözünürlüklerini 512x512 yaparsan çok daha kaliteli olur
Onun dışında yaptığın her resim çok güzel olmuş :D
512x512 yaptım ama mineways kilitlendi 256x256 yaptım yine kilitlendi mecburen bunu kullandım...
Ayrıca yorumun için çok teşekkür ederim :)[DOUBLEPOST=1410026813,1410026388][/DOUBLEPOST]Ekleme:
Reklam olmasın ama LeHamam'ın Çok Kral adlı minecraft parodisini animasyon haline getiriyorum bitirince İnşallah çok güzel olacak...

DaxterMorgan

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
512x512 yaptım ama mineways kilitlendi 256x256 yaptım yine kilitlendi mecburen bunu kullandım...
Ayrıca yorumun için çok teşekkür ederim :)[DOUBLEPOST=1410026813,1410026388][/DOUBLEPOST]Ekleme:
Reklam olmasın ama LeHamam'ın Çok Kral adlı minecraft parodisini animasyon haline getiriyorum bitirince İnşallah çok güzel olacak...
Tabii,sorun değil :D