LegendMC
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
İkinci C4D Çalışmamla karşınızdayım programa alışmaya başladım render ayarlarıyla oynadım ve gökyüzü effektleriyle ilgili uğraştım.
Bu sefer aynı sahnede farklı saat ve konumlarda çekilmiş 4 resmim var:
Bu birinci. Bana göre en kötü çıkan. Sabaha karşı saat 5:00:
Bu ikinci. Bu daha güzel diyebiliriz aynı saatte çekildi sadece kamera farklı yerde:
Bu üçüncü. Bu da fena sayılmaz. Gece yarısı çekildi (Saat 3:35):
Bu dörüncü. Bana göre en güzeli. Gündüz saat 16:00:
Öncelikle gece korktuğu için gece resimleri mutsuz yüz ifadesiyken gündüz rahat olduğu için mutlu. Buna dikkat etmenizi istedim. İkinci olarak torch gündüz resminde yanmıyor ve yere atılmış. Yani sönmüş gibi bir his vermeye çalıştım.
Credit Bölümü:
Torch Rig: Anishwij
Steve Rig: Anishwij
Texture Pack: R3DCraft Default Realism
Arkadaşlar halen C4D'de acemiyim. Yani pek te güzel olmadığının farkındayım. Bana destek olmak için konuyu beğenirseniz teşekkür ederim. Ayrıca anishwij'in Steve Rigini alarak ona destek olabilirsiniz. Ayrıca güzel bir animasyonum vardı. Dün gece dosyayı kaydettim. Sabah renderleyecektim. Ancak c4d dosyasını açtığımda hata alıyordum. Bende acele acele bu resimleri tasarladım.
Kısaca lütfen konuyu beğenin ve yorum atın
Ekleme: İki tane daha resim:
Ve bana göre en güzeli:
Bu sefer aynı sahnede farklı saat ve konumlarda çekilmiş 4 resmim var:
Bu birinci. Bana göre en kötü çıkan. Sabaha karşı saat 5:00:
Bu ikinci. Bu daha güzel diyebiliriz aynı saatte çekildi sadece kamera farklı yerde:
Bu üçüncü. Bu da fena sayılmaz. Gece yarısı çekildi (Saat 3:35):
Bu dörüncü. Bana göre en güzeli. Gündüz saat 16:00:
Öncelikle gece korktuğu için gece resimleri mutsuz yüz ifadesiyken gündüz rahat olduğu için mutlu. Buna dikkat etmenizi istedim. İkinci olarak torch gündüz resminde yanmıyor ve yere atılmış. Yani sönmüş gibi bir his vermeye çalıştım.
Credit Bölümü:
Torch Rig: Anishwij
Steve Rig: Anishwij
Texture Pack: R3DCraft Default Realism
Arkadaşlar halen C4D'de acemiyim. Yani pek te güzel olmadığının farkındayım. Bana destek olmak için konuyu beğenirseniz teşekkür ederim. Ayrıca anishwij'in Steve Rigini alarak ona destek olabilirsiniz. Ayrıca güzel bir animasyonum vardı. Dün gece dosyayı kaydettim. Sabah renderleyecektim. Ancak c4d dosyasını açtığımda hata alıyordum. Bende acele acele bu resimleri tasarladım.
Kısaca lütfen konuyu beğenin ve yorum atın
Ekleme: İki tane daha resim:
Ve bana göre en güzeli:
Son düzenleme: