Osndbk41

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Lütfen büyük yazma, ayrıca ................... nokta koyarak bir küfürü özenle belirtmişsin gibi oluyor onun yerine ... kullan :)[DOUBLEPOST=1410078149,1410078084][/DOUBLEPOST]Bu arada az önce rastgele map açtım ve /tp 29999999 50 299999999 yazdım ve ocean monument buldum :D

Yok la küfürü belirtmek için kullanmadım kim uğraşacak harfleri saymaya rasgele basılı tuttum ._.

Calvinator77

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Armor Standler ile çok güzel haritalar da çıkabilir. SethBling'de görmüştüm, su içen kuş vardı. Adventure Map'de, özellikle Medieval haritalarda, şehrin ortasında küçük bir su havuzu olur. Orada su içen bir kuş tasarlanabilir. Armor Standler ile yapılabilecek heykel stilleri çok geniş.

InfusionCoder

HTML CSS PHP Coder| MrCezmi| TeamCezmi
En iyi cevaplar
0
Calvinator abi ben killy22 Mctrde eski platin beni klana alırmısın

HUAWEI Y320-U10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Osndbk41

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Minecraft'ın İçine Ettiler :( Eskiden 1.1.0 Ve 1.2.5 Vardı. Bazı Server'lar Vardı. Sadece Faction'du. Lapis Falan HİÇBİR ŞEY YOKTU. Fener Renkli Cam... Çok Güzel Günlerdi ^_^

Lapizin olmamasının güzel olduğuna katılıyorum ancak oyunun içine ettiler lafına katılmıyorum.Kardeş söylermisin updatein neresini beğenmedin ._.

Hachiro-sama

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
takas işi fena değil zaetn oyuncunun çoğu takas yapmıyor :D diorit andesit nedir arkadaş :D boş boş bloklar ekliyorlar :D ah o eskiler

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Baha tüm snapshotları kopyala yapıştır yapmış :D

peki 1.8 le birlikte cinsiyet sistemi yokmu? alex gibi ince olmak istemiyorum .

ve toastı onun anısına eklemeleri güzel bir düşünce :)

Son düzenleme: