Anti-Lapis

Osndbk41

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
aman bi ağzına sokmuşsun (abi) lafını herkeze soyluyon sizin gerçek kimliğiniz ortaya hic çıkmıyor sizi koruyorlar inşallah bi gun ben banlansam bile forumda soyununz tükenir[DOUBLEPOST=1410184390,1410184346][/DOUBLEPOST]
sende git ninnni dinle

Not : Bu Son Mesajım
Sizin gibi abilerle uğracağıma Lawoww'la 1.8'in tadını çıkarırım ._.[DOUBLEPOST=1410184651][/DOUBLEPOST]
Kardeş benim endişelenicek bi serverım yok (önceden vardı ama kapattım)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

https://forum.gamer.com.tr/grup/anti-lapis-grubu.73/group-detail
Buradan bak bi Gruba katıl var yazının köşesinde oraya tıkla

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Öncelikle Hoşaf değil beyler yanlış biliyorsunuz ''Eşek hoş laftan ne anlar'' o deyimin doğrusu
Diğer bir konuya gelirsek bence anti-lapis gruplarının yaptığı şeyler çok saçma ve yanlış sonuçta o server'ı açan kişi oraya para yatırıyor ve siz gidip o kişinin server'ı bozuyorsunuz oh ne ala memleket sonuçta olan sizin paranıza olmuyor
Ancak bir de şöyle bir olay var server açan herkes ''Lapisli server tutuyor herkes oynuyor'' diyerek Lapisli server açıyorlar ya bırakın şu huyunuzu lapisli sunucuları örnek alacağınıza Son oyuncu gibi serverları örnek alın bakın adamlar lapis olmadan da bir yerlere gelebiliyor hiçbir server açıldığı anda binlerce kişi tarafından rağbet görmüyor lütfen aklınızı başınıza alın.

Forumİmamı

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Öncelikle Hoşaf değil beyler yanlış biliyorsunuz ''Eşek hoş laftan ne anlar'' o deyimin doğrusu
Diğer bir konuya gelirsek bence anti-lapis gruplarının yaptığı şeyler çok saçma ve yanlış sonuçta o server'ı açan kişi oraya para yatırıyor ve siz gidip o kişinin server'ı bozuyorsunuz oh ne ala memleket sonuçta olan sizin paranıza olmuyor
Ancak bir de şöyle bir olay var server açan herkes ''Lapisli server tutuyor herkes oynuyor'' diyerek Lapisli server açıyorlar ya bırakın şu huyunuzu lapisli sunucuları örnek alacağınıza Son oyuncu gibi serverları örnek alın bakın adamlar lapis olmadan da bir yerlere gelebiliyor hiçbir server açıldığı anda binlerce kişi tarafından rağbet görmüyor lütfen aklınızı başınıza alın.
haklısın kardeşim ama bir faction sunucu ise ?