bugrakagan2003
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Benide Sıraya Eklermisin
Sıraya ekler misin?(açıkça,etkilendi.) Bu arada elinde tuttuğun röportajlar var mı ?(Yani önümüzdeki haftadaki röportaj çoktan belli mi ?)
Tabii eklerim elimde bir kaç tane daha var, en baştan bir liste yapacağım. Düzene koymak gerekiyor.Benide Sıraya Eklermisin
Konu hakkında 1 mesaj bile yok tüm mesajlar benlede yap mesajıTabii eklerim elimde bir kaç tane daha var, en baştan bir liste yapacağım. Düzene koymak gerekiyor.![]()
beni ekledin miTabii eklerim elimde bir kaç tane daha var, en baştan bir liste yapacağım. Düzene koymak gerekiyor.![]()
beni unutma kafa göz dalarim.Tabii eklerim elimde bir kaç tane daha var, en baştan bir liste yapacağım. Düzene koymak gerekiyor.![]()
beni ekledin mi![]()
beni unutma kafa göz dalarim.
Beni de ekle :/
Konu hakkında 1 mesaj bile yok tüm mesajlar benlede yap mesajı
Rica etsem yeni konu açabilirmisin ? Çünkü konu bazı insanlar sayesinde iğrenç bir hal aldı![]()
Konuyu istiyorsan kapatabilirim tabii rapor etmen gerekiyor. Fakat böyle mesajlar her röportajın altında var biliyorsun.Konu hakkında 1 mesaj bile yok tüm mesajlar benlede yap mesajı
Rica etsem yeni konu açabilirmisin ? Çünkü konu bazı insanlar sayesinde iğrenç bir hal aldı![]()
Boşver intikamımı alacağım benKonuyu istiyorsan kapatabilirim tabii rapor etmen gerekiyor. Fakat böyle mesajlar her röportajın altında var biliyorsun.![]()
Sevinmelisin o zaman. Beğenmişler ki onlarda istiyor.Boşver intikamımı alacağım ben
En azından diğerlerinde bu kadar fazla olmuyordu![]()