|2093+ İndirme|[0.9.4] BASİT KRAFT GOLD© ! birçok Yenilik Sizlerle !

TOİ.

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gerçekten sonunda bana uygun bir doku paketi buldum tab beklerim o kadar

Not: Hala ilk aldığım bilgisayarımı kullanıyorum

Dipnot: ilk bilgisayarımı 2004 yılında aldım
Aslında Doku Paketimiz İlk Başta Şu Şikayetleri Alarak Yola Çıktı : Çoğu Builder (Nedenini Bilmiyorum) Genellikle Yünden Heykeller Vb. Yaparken Yünün Dokusundan
Hoşlanmıyorlarmış. Bizde Yünlerde ''Tek Renk'' Olayını Getirdik Ve Bazı Builderler Tarafından Da Doku Paketi Sevildi. Sonra Bu Olayı Tüm Bloklara Getirdik ._. :D
Ortaya Bu Çıktı XD
Hatta İlk Başta Envanterin Rengini Yeşil Yapmayı Bile Düşünmüştük :D

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Dayanamadım indirdim çok güzel olmuş ama iki adet hata buldum birincisi dosya arşivden çıkartılmadıkça çalışmıyor sorun mu benimle m alakalı bilmiyorum ama diğer doku paketlerinde çıkartılmadan da çalışıyordu ki bu zaten önemsiz önemli olan işlevi
İkincisi Skin de problem var (0.6.4 sürümü) adamın suratı siyah kolu kırmızı yani skin biraz mahvolmuş
Ama en sevdiğim yönü de renklerin çok canlı olması hele sarı yün içim açıldı arkadaş eski sarı yün neydi öyle baktıkça içim kararıyordu yaptığım ilk pixelart'ta da çok yardımcı oldu bu doku paketi ellerine sağlık bir an önce bitirmen dileğiyle

TOİ.

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dayanamadım indirdim çok güzel olmuş ama iki adet hata buldum birincisi dosya arşivden çıkartılmadıkça çalışmıyor sorun mu benimle m alakalı bilmiyorum ama diğer doku paketlerinde çıkartılmadan da çalışıyordu ki bu zaten önemsiz önemli olan işlevi
İkincisi Skin de problem var (0.6.4 sürümü) adamın suratı siyah kolu kırmızı yani skin biraz mahvolmuş
Ama en sevdiğim yönü de renklerin çok canlı olması hele sarı yün içim açıldı arkadaş eski sarı yün neydi öyle baktıkça içim kararıyordu yaptığım ilk pixelart'ta da çok yardımcı oldu bu doku paketi ellerine sağlık bir an önce bitirmen dileğiyle
Skin Sorunu Bende de Var Nasıl Çözülür Bilmiyorum Ama Herhalde 1.8 Skinine Dönüştürürsem Sorun Düzelir. Dosyadan Çıkartılması Gerekiyor Doğru O bir Sorun Değil.[DOUBLEPOST=1410272975,1410272930][/DOUBLEPOST]Yorumun İçin Teşekkürler !

__cbg2002__

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Skin Sorunu Bende de Var Nasıl Çözülür Bilmiyorum Ama Herhalde 1.8 Skinine Dönüştürürsem Sorun Düzelir. Dosyadan Çıkartılması Gerekiyor Doğru O bir Sorun Değil.[DOUBLEPOST=1410272975,1410272930][/DOUBLEPOST]Yorumun İçin Teşekkürler !
Sanırım bende dayanamayıp indiricem :D