- En iyi cevaplar
- 0
Gerçekten sonunda bana uygun bir doku paketi buldum tab beklerim o kadar
Not: Hala ilk aldığım bilgisayarımı kullanıyorum
Dipnot: ilk bilgisayarımı 2004 yılında aldım
Gerçekten sonunda bana uygun bir doku paketi buldum tab beklerim o kadar
Aslında Doku Paketimiz İlk Başta Şu Şikayetleri Alarak Yola Çıktı : Çoğu Builder (Nedenini Bilmiyorum) Genellikle Yünden Heykeller Vb. Yaparken Yünün DokusundanGerçekten sonunda bana uygun bir doku paketi buldum tab beklerim o kadar
Not: Hala ilk aldığım bilgisayarımı kullanıyorum
Dipnot: ilk bilgisayarımı 2004 yılında aldım
Skin Sorunu Bende de Var Nasıl Çözülür Bilmiyorum Ama Herhalde 1.8 Skinine Dönüştürürsem Sorun Düzelir. Dosyadan Çıkartılması Gerekiyor Doğru O bir Sorun Değil.[DOUBLEPOST=1410272975,1410272930][/DOUBLEPOST]Yorumun İçin Teşekkürler !Dayanamadım indirdim çok güzel olmuş ama iki adet hata buldum birincisi dosya arşivden çıkartılmadıkça çalışmıyor sorun mu benimle m alakalı bilmiyorum ama diğer doku paketlerinde çıkartılmadan da çalışıyordu ki bu zaten önemsiz önemli olan işlevi
İkincisi Skin de problem var (0.6.4 sürümü) adamın suratı siyah kolu kırmızı yani skin biraz mahvolmuş
Ama en sevdiğim yönü de renklerin çok canlı olması hele sarı yün içim açıldı arkadaş eski sarı yün neydi öyle baktıkça içim kararıyordu yaptığım ilk pixelart'ta da çok yardımcı oldu bu doku paketi ellerine sağlık bir an önce bitirmen dileğiyle
Sanırım bende dayanamayıp indiricemSkin Sorunu Bende de Var Nasıl Çözülür Bilmiyorum Ama Herhalde 1.8 Skinine Dönüştürürsem Sorun Düzelir. Dosyadan Çıkartılması Gerekiyor Doğru O bir Sorun Değil.[DOUBLEPOST=1410272975,1410272930][/DOUBLEPOST]Yorumun İçin Teşekkürler !
İndir Günah OlmazSanırım bende dayanamayıp indiricem![]()
Bitmesini bekliyorum daİndir Günah Olmaz![]()
üstüne tıklayınca link açılmıyor hepsine teker teker bakmaya üşendimLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
0.6.5 Sürümünde Steve Bunlardan Hangisi Olsun ? Oyla !
Üşengeç :/üstüne tıklayınca link açılmıyor hepsine teker teker bakmaya üşendim![]()
ne var kopyala yapıştırdan üşeniyorumÜşengeç :/
Süper bir şey bir pixel artlar yaptım çok süper hele pembe renkle sarı çok hoşuma gitti[DOUBLEPOST=1410276734,1410276630][/DOUBLEPOST]Cry olsun skin cry iyidirSanırım bende dayanamayıp indiricem![]()