Takip Ediyoğr .-.6.5 çıktı![]()
Takip Ediyoğr .-.6.5 çıktı![]()
Sürekli takipcisiyim ._.Takip Ediyoğr .-.
0.6.5 O hatalar Düzeltildi Ve Artık Lava (Asit) Düşünce Kırmızı Değil Yeşil Renginde Olarak Yanıyorsunuz.TOİĞ senin Basit Kraft 0.6.4 sürümünde Pixel Art yaparken Gri yün ve Kahverengi yünde hata farkettim düzelt onları -.-
İnternetten bakmiyorum, kendim yapıyorum. Baktığım resmi de oraya koydum..İyi güzelde bu yaptığınız pixel artları tek bir konuda toplasanız ? konu kirliliği yapıyorsunuz. Ayrıca bu yaptığınız pixel artların netten bakıp tekrar yapıp paylaşıyorsanız bir anlam ifade etmiyor![]()
Oraya bakmak değil her yerine bakıyorum ama orası çok ince anla artık beni sinir etti o bölge neyse kapatalım o bölge konusu gayet güzel yapmışsın fakat kafası psikopat gibi bakıyor ama yine de becermişsin kafa olduğuna ve ora da yüz olduğunu gösteriyor.Koskoca Megaman'ın orasına mı bakıyorsunuz :/ Senin bana attığının aynısını yaptım işte..
Bunu yap bakalım.EhheheheYarın orayı şişirir tekrar atarım.. Suratını başka yapamadım maalesef, elimden bu geldi. Hatsune Miku'yu bitireceğim yarın, sen at bana başka fotoğrafları, denerim ben..
Yaz görsellere megaman x over diye bul bir tane.Başka var mı?
tövbestGüzel güzel eline sağlık bir kaç tane daha yaparsın Over - 1'den ben sana atarım sen de yetenek var yalnız cinsel organ kısmında bir şeyler belirt bence orada sanki vagina var gibi.Dimi @lider12