Again- Over-1 Pixel Art | Made By EscapedSquid

Tario76

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
İyi güzelde bu yaptığınız pixel artları tek bir konuda toplasanız ? konu kirliliği yapıyorsunuz. Ayrıca bu yaptığınız pixel artların netten bakıp tekrar yapıp paylaşıyorsanız bir anlam ifade etmiyor :)

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Güzel güzel eline sağlık bir kaç tane daha yaparsın Over - 1'den ben sana atarım sen de yetenek var yalnız cinsel organ kısmında bir şeyler belirt bence orada sanki vagina var gibi. :( Dimi @lider12

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Koskoca Megaman'ın orasına mı bakıyorsunuz :/ Senin bana attığının aynısını yaptım işte..
Oraya bakmak değil her yerine bakıyorum ama orası çok ince anla artık beni sinir etti o bölge neyse kapatalım o bölge konusu gayet güzel yapmışsın fakat kafası psikopat gibi bakıyor ama yine de becermişsin kafa olduğuna ve ora da yüz olduğunu gösteriyor. :)
Son dakika haberi = Bir şey fark ettim bir saniye orjinal resme bakarmısın? ora da yumruğuna bak silah tutan yumruğa ve yumruğun tam altına o belinin oraya ora da olan bir şeyi çizmeyi unutmamış mısın?

EscapedSquid

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ehhehehe :lol: Yarın orayı şişirir tekrar atarım.. Suratını başka yapamadım maalesef, elimden bu geldi. Hatsune Miku'yu bitireceğim yarın, sen at bana başka fotoğrafları, denerim ben..