Herkese Merhaba!

UtkuÖZKAN

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Hoş geldin kardeş. Ben KebapDefender ama sen bana Kebap de. Türkçe manyağıyım baştan söyleyeyim. Bu büyük ve sıcak aileye hoş geldin. Milliyetçiyim. (Aşırı derecede) Yani milli değerlere saygısızlık eder isen bozuşabiliriz.(Tehdit değil) :D Umarım eğlenceli zamanlar geçirirsin. :D İyi forumlar iyi kebaplar.[DOUBLEPOST=1410425111,1410425073][/DOUBLEPOST]Ha bu arada Forum kurallarını okumayı unutma. :D

• Beğen
Reactions: DIO

Laloww_

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hoşgeldiiiiinnnn.Ben Semih.Bana @Laloww hesabımın fotosundan dolayı "Kedicik" de derler.Bu sıcakkanlı aileye hoşgeldim dostum...

__cbg2002__

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hoşgeldin :) Daha doğrusu forum ailesine hoşgeldin :) Umarım burada iyi vakit geçirirsin :)

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hoş geldiniz... Bana kısaca sonic veya spectra diyebilirsin. (ikisi de olur) Serveri ver senle beraber oynarım. Ama internete video yapamam çünkü skype kullanmam, mikrofonum da yok. Forumda benim dışımdaki herkes çok iyi insanlardır. Ben biraz (ne birazı, bu konuda maradona olduk) asosyalimdir. FC Barcelona ve Luis Suarez konusunda inanılmaz derecede fanatiğimdir. Sanki yedi kuşak Katalanmışız gibi, o derece yani. Ama her denilene saygı duyarım. Benim dışımdaki herkesin sıcakkanlı olduğu bu güzel foruma hoşgeldin... Zaten bir Katalan milliyetçisiyimdir. Neyse boşver :D Ayrıca da korkunç hikayeler paylaşmayı severim, MLP ve Bakugan favori çizgi filmlerimdir.