Herkese Merhaba!

NeşeliÇocuk

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Benim adım Arda. Foruma yeni katıldım. Minecraft oynarken bana eşlik edecek arkadaşlar aramak için geldim. Genellikle Hunger Games oynuyorum. İyi Forumlar. :)

BT_GoD

Düşmüş Melek
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Aramıza Hoş geldin. Umarım aradığın arkadaşları bu forumda bulursun. Forum kurallarını okumayı unutma. :)

• Beğen
Reactions: DIO

UtkuÖZKAN

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Hoş geldin kardeş. Ben KebapDefender ama sen bana Kebap de. Türkçe manyağıyım baştan söyleyeyim. Bu büyük ve sıcak aileye hoş geldin. Milliyetçiyim. (Aşırı derecede) Yani milli değerlere saygısızlık eder isen bozuşabiliriz.(Tehdit değil) :D Umarım eğlenceli zamanlar geçirirsin. :D İyi forumlar iyi kebaplar.[DOUBLEPOST=1410425111,1410425073][/DOUBLEPOST]Ha bu arada Forum kurallarını okumayı unutma. :D

• Beğen
Reactions: DIO

Laloww_

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Hoşgeldiiiiinnnn.Ben Semih.Bana @Laloww hesabımın fotosundan dolayı "Kedicik" de derler.Bu sıcakkanlı aileye hoşgeldim dostum...

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
"Aleyküm Selam" Sana Kardeş.

__cbg2002__

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hoşgeldin :) Daha doğrusu forum ailesine hoşgeldin :) Umarım burada iyi vakit geçirirsin :)

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Hoş geldiniz... Bana kısaca sonic veya spectra diyebilirsin. (ikisi de olur) Serveri ver senle beraber oynarım. Ama internete video yapamam çünkü skype kullanmam, mikrofonum da yok. Forumda benim dışımdaki herkes çok iyi insanlardır. Ben biraz (ne birazı, bu konuda maradona olduk) asosyalimdir. FC Barcelona ve Luis Suarez konusunda inanılmaz derecede fanatiğimdir. Sanki yedi kuşak Katalanmışız gibi, o derece yani. Ama her denilene saygı duyarım. Benim dışımdaki herkesin sıcakkanlı olduğu bu güzel foruma hoşgeldin... Zaten bir Katalan milliyetçisiyimdir. Neyse boşver :D Ayrıca da korkunç hikayeler paylaşmayı severim, MLP ve Bakugan favori çizgi filmlerimdir.